...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

tisdag 18 januari 2011

500 meter kvar hem...

...och det sa "katchoff" (eller något liknande) när bilen led in i snödrivan och snyggt satte sig fast. Gaspedalen gav tuffa ordet till däcken som spann loss mot isen, men dubbarna var lite lata i kväll och kände inte alls för att hjälpa bilen upp på vägen igen.
Jag satt där en stund och filosoferade, att gå hem på isgatan är rena benbrytar-iden redan innan jag klivit ur bilen och bilen sat obevekligen där den satt.
Länge leve mobiltelefonens förlovade excistens och i andra änden svarade en mycket sömnig sambo som snällt fick pallra sig upp och komma ner och hjälpa mig.
Slutet gott...

Nu ska jag  bara ner samma väg i morgon igen...
Fortsätter det så här så finns det kanske varken is eller snö kvar i morgon.

Det var väl det mest spännande som hänt i dag.

4 kommentarer:

 1. God morgon. Något sådant var jag rädd för när jag åkte hem från affären igår. Får se hur det går idag med blankis. Kram

  SvaraRadera
 2. Tur att det gick bra med dig i alla fall! Nu bojkottar vi Bore o jagar honom på flykten...Han bara ställer till elände ju...Kramiz

  SvaraRadera
 3. En sån tur i oturen, att du kunde få tag på sambon, så han kunde hjälpa dej ur isgatan. Det är inte nådigt på många ställen nu på grund av isen. Nu har vi flera plusgrader, så nästan all snön och is är borta. Men man har sagt att om ett par dar så blir det kallare igen och kanske snö eller regn. Tvi vale!

  Svar: Tack!

  SvaraRadera
 4. Hoppas det går bättre imorgon så att du slipper åka av vägen!
  Kram Elenor

  SvaraRadera