...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

lördag 2 januari 2010

Dag 2...


...på det nya året. Och det fortsätter snöa!

Är det inte ovanligt att det snöar när det är så här pass kallt?

Det är fina, väl utvecklade snöstjärnor som faller i från skyn och i går kväll när sambon och jag skulle ut med bilen så satt vi en lång stund och tittade på vindrutan och beundrade de små konstverken.


Tack för alla lyckönskningar om den här nya bloggen.

Den är långt i från klar, jag ska ändra lite utseende (när jag har rett ut hur man gör) och så vill jag hitta lite besöksräknare och annat smått och gott som finns bland bloggers utbud. Lite spännande och naturligtvis förvirrande. Det kvittar hur enkelt saker och ting är så är ändå Frogprincess förvirrad...


I dag blir det snöskottning, koka julskinka som vi köpte efter jul och jag ska koka lingonsylt och röja min garderob! Ut med det gamla som jag inte använder längre.

Men inte för att få plats med nytt.

Nej, jag har ju köpstopp nu...

12 kommentarer:

 1. God fortsättning! Ah, så det är härinne du sitter och häckar nu ;) Har faktiskt oxå tänkt på detta med snöandet när dte är så kallt, brukar ju inte höra till direkt.

  SvaraRadera
 2. Och... Nu är du tillagd på blogvin :)

  SvaraRadera
 3. Ja det är så mycket snö, så man knappt tror att det är sant. Men vackert är det.

  SvaraRadera
 4. jo, det har jag också tänkt, att det är ovanligt att det snöar när det är så kallt
  god fortsättning kramar

  SvaraRadera
 5. Godmorgon o god fortsättning! Snöar i mängder även här fast vi har -10...kram!

  SvaraRadera
 6. Ska koka lingonsylt jag oxå. Sen lovade jag att plocka bland mina kryddor, den lådan ser bedrövlig ut. Ha det gott. Solen kommer här nu. Kramar

  SvaraRadera
 7. Tycker det är festligt med listan härintill där man kan se vilka du följer via blogvin osv.. J anog har jag funderat en hel del med på att byta portal, får se hur det blir med det. ha en toppendag!

  SvaraRadera
 8. God fortsättning på det nya året! Jag borde nog också göra en djupdykning i garderoben, men det är ju så svårt att göra sig av med kläderna, de kan ju vara bra att ha ...

  SvaraRadera
 9. Nu har jag tryckt på knappen (bloglovin) så nu vat jag var du finns;) Hade du inte köpstopp förra året också? Kram

  SvaraRadera
 10. Ja har också funderat på varför det snöar när det är minusgrader. Jag har alltid hört att det inte gör det förrän det är några plusgrader lixom.. Jag gillar också att man ser vilka bloggar du följer på bloglovin. Antar att det bara är nåt som Blogspot har *muttrar*

  SvaraRadera
 11. Tack för dina uppmuntrande ord. Jag har ju inte bloglovin men har uppdaterat direktlänken från min blogg. Jag gillar att du bytt ställe, ska bli spännande att se hur du fixar till det. På blogg.se går det tyvärr inte att göra så mycket, jag skulle vilja ändra typsnitt m.m. men får acceptera den design jag valt. Vilka fina vinterbilder du tagit, är det fasaner som går i snön?

  SvaraRadera
 12. Är det Rapphöns? Sköt om dem nogrant. De behöver foder denna vinter.

  SvaraRadera