...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

lördag 6 februari 2010

Jag är dum...

...i hela huvudet. Uppenbarligen.

Jag skrev ett helt inlägg nyss om mina älskade husdjur och jag tyckte att det fattades någonting i den texten.

Jag kollade lite i mappen "mina bilder" för att få något mer uppslag om vad jag kunde blogga om i kväll och då fick jag se det här:
Jag har ju för sjutton gubbar ett helt hav ute i trädgården medmina älskade Koikarpar (bilden), guldfiskar, sandkrypare, Guldidar och den störde stören sture...
Just nu har de bokstavligt talat gått under isen, men jag får se dem igen till våren, hoppas jag.

Och för rättvisans skull så får även den vovven som betyder mest i mitt liv just nu, min brors familjs hund Spegla, vara med på en bild också:
(Trött efter en busig dag i julas)

16 kommentarer:

 1. så söt hund, roligt med fiskar. ha en bra lördagskväll kram biggan

  SvaraRadera
 2. Ja han ser trött ut som jag känner mej nu. Kram

  SvaraRadera
 3. Sonen och jag är pälsdjursallergiker, och det är så sabla trist1 jag är uppvuxen med hund, och skulle gärna haft igen. Men jag får nöja mej med småfåglarna på matkulan...

  SvaraRadera
 4. ja du har ju en massa husdjur, sover de eller ligger de i dvala över vintern?
  du hade gärna fått en av våra hundar, det kan bli förmycket med tre. katterna sköter mer sej själva och busar inte hela tiden. de sover hur som helst inga bestämda platser här nere, men i vårt sovrum har alla sin egen korg och gud nåde den som tar fel korg då blir det liv. katterna sover var de själva vill och hundarna måste lyda de vågar inget annat, fniss. du vill inte ha akvariefiskar? är så trött på mina ciklider, de är stora och vackra. ha en härlig söndag. kramisar

  SvaraRadera
 5. Klarar de sig bra därunder isen ? Skall bli intressant att se dem. Dessa karpar kan väl bli hur stora som helst va ?

  SvaraRadera
 6. Hello Froggs!!!

  Vad fint du har här! *ser mig omkring*
  Nu måste du berätta varför det är bättre här än på metro..blir sugen jag också.

  Kramar Erika

  SvaraRadera
 7. Underbart med djur av alla sorter! Fast jag gillar nog mest kissekatter och vovvar!! Fina bilder! Jo, den bloggen menade jag ju...hihihi...Kramiz

  SvaraRadera
 8. Hallojsan. Visst är det härligt med djur. Jättefina bilder. Här har jag åkt på en riktig dunderförkylning igen. Har mest legat i helgen. Datoreländet krånglar oxå. Hoppas allt är bra mde dej. Ha det bäst.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ser slut körd ut!! hihi..min bamboo är likadan,han fick leka med en tik i dag...på nya rast gården här!! så bra för alla hundar :)
  ha det gott/månstråle

  SvaraRadera
 10. Häftigt med karpar....har du grävt dammen själv?

  SvaraRadera
 11. Jag lyckades att få dit Bloglovin!! Men hur i all sin dar kan jag få in något i sidkolumnen...Jag fattar inte ens ´hur jag kommer dit!! Kan du hjälpa mig och tala om hur jag ska göra?!! Kramiz

  SvaraRadera
 12. Klarar fiskarna sig däute i den här kylan? Blir det inte bottenfruset? Stackarna, hoppas dom fixar vintern;)

  SvaraRadera
 13. ja, så kan det vara. Man ser inte det som är nära. :)

  SvaraRadera
 14. Hoppas du får se dem till våren då, haha. Koi-fiskar är fina! Hade vi i dammen förut när vi bodde i hus. Och sköldpaddor... Och höns i hönshuset... Och några slags råttliknande varelser... Och katt... Och, orkar fan inte mer. Haha.

  SvaraRadera
 15. Hej vännen. Motgångarna kommer och går. Är åtminstone feberfri idag. Alltid nåt. Måste bara köpa ett nytt nätaggregat till datorn så kanske dne frisknar till oxå. Allt bra med dej hoppas jag. Ha det jättebäst.
  Kramiz

  SvaraRadera
 16. Wow, vilket jobb att gräva ut allt det där! Imponerande! Mina föräldrar hade karpar i sitt förra hus men det var en så liten damm att den bottenfrös så fiskarna fick bo i akvarium på vintern.

  SvaraRadera