...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 3 februari 2010

Vad ska jag...

...skriva i dag då, mer än att jag har fått gråa hår av all väntan...

I dag kom laguppställningen för omorganisationen på jobbet och jag måste skriva att jag är mycket nöjd. Visserligen får jag börja jobba skift igen men jag får jobba med människor jag känner mig trygg med. Det är inget fel på de andra som inte hamnade på mitt skift, men vi är inte riktigt lika tajmade ihop om man säger så.

Sen frågade någon om vad det är för kvällskurs som jag går. Det är bygdegårdsföreningen som arrangerar den och tanken är att vi alla ska försöka kartlägga gårdarna som finns och har funnits i byn och skriva ner lite kring dem i nätverket www.bygdeband.se

Till sist: Sambon kollar lite på blocket. Någon som är intresserad av DET HÄR?

Strax börjar "Det Okända"....

14 kommentarer:

 1. Hejsan. Här har vi snö så det räcker. Ha det gott,

  SvaraRadera
 2. Svar: Haha ok, Simspons är ju jättebra =) Du får ta och se ett helt avsnitt nån gång tycker jag =)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Svar: hehe FaceBook var inte så krångligt som det verkade. Jag lärde mig allting på 2-3 dagar =)

  kram

  SvaraRadera
 4. Morron!
  Det dom säljer på blocket kan nog vara svårt att bli av med ;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. hihihi han kan få lite av mig med, om han vill ha, roligt att få jobba ihop med dom man känner för extra, det är viktigt, kramar biggan

  SvaraRadera
 6. Jag hade inte hjärta att slänga ut katten heller men när han hade stått och skrikit vid dörren i x-antal minuter fick jag nog och ut for han. Men när han väl var ute i ovädret var han nöjd och började leka, det var bara första steget som han inte ville ta :-)

  SvaraRadera
 7. Haha lite mer av den varan skulle inte vara fel. Tror jag skall ringa på annonsen så att de kan öka våran mängd här på tomten från nästan 1 m.

  SvaraRadera
 8. Godmorgon min vän! Jag hörde igår att Mora har för lite snö för Vasaloppet, får hoppas att d´någon där läser blocket...Alla är vi olika som personer, gudskelov, så trist det vore annars...kort på sig själv är absolut ingen nödvändighet...Sånt avgör man ju själv! Kram på dig!

  SvaraRadera
 9. God morgon i stugan! De är skönt när man jobbar med ett jäng som alla vet vad som ska göras mm :) hahaha jag kanske skulle sätta ut en anons jag med, fniss undra om man får några bud :) Ha en fin fin dag :) *tingeling*

  SvaraRadera
 10. Hhaha nej tack.. här har kommit snö detta dygn så det räcker och blir över tre dm bara över natten... Ha en toppen dag =)

  SvaraRadera
 11. Hoppas att även den nya gruppen blir bra när ni får jobba ihop er ett tag.
  kram

  SvaraRadera
 12. Hej vännen. Vad skönt att det blev bra. Det är ju så viktigt att trivas med sina arbetskompisar. Tittade in på blocket men varan var såld. Ha en skön kväll.
  Kramiz

  SvaraRadera
 13. Skönt att det blev bra med jobbet!
  Kramar

  SvaraRadera