...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

måndag 29 mars 2010

Det är ovanligt...

...ljust inne i huset i kväll.
Fullmånen strålar i från en klar himmel och letar sig in genom fönstren. För en gångs skull ser man då katterna och slipper snubbla över dem eftersom de slingrar sig om benen så fort jag visar mig.
Jag menar att det drar ju med sig så mycket.
Trampar jag en katt på svansen så tar genast den andra åt sig och börjar i sin tur mucka.
Detta leder till strul dem mellan, jam, klös och fräs och detta väcker husse som börjar grymta om vad det är för liv och då kan jag lika gärna gå och lägga mig och sova.
Som jag i och för sig skulle behöva eftersom ögonen går i kors...
Var är ni, kiss, kiss, kiss...???

Nä, skämt å sido, det mest spännande som hänt i kväll på jobbet var att jag faktiskt bröt en nagel. På vinterhalvåret brukar jag alltid ha långa naglar och det funkar fast jag jobbar på en fabrik. Jag har ruskigt starka naglar (önskar att något av det ämnet som stärker naglarna även kunde hitta vägen till hårrötterna så kanske mitt svinto hade sett lite vackrare ut...) och under de 25 åren som jag haft långa så har jag brutit en nagel en handfull gånger.
Ironiskt nog så bröt jag andra tumnageln förra veckan...Spelar ingen större roll. Den största funktionen de har för mig är att de är bra att klia sig med.
Och alltid retar det någon...

11 kommentarer:

 1. God morgon. Inte kan jag ha långa naglar även om jag vill. Bryter av dom i jobbet. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig lyckats få mina naglar att växa, de är mjuka och går av för minsta lilla.
  Men i somras satte naglarna på vänster hand igång att tokväxa och blev skitsnygga, tyvärr följde inte högerhanden med. De höll hela sommaren, men när det sedan blev höst gick de av en efter en. Skitkonstigt...

  SvaraRadera
 3. ja jag hade önskat kunna ha långa naglar, förr bet jag av dom, nu går dom bara av. suck. kram biggan

  SvaraRadera
 4. Vart så förvånad när jag fick paket. Jätteskoj var det. Jag är inbiten nagelbitare. Har försökt sluta med alla möjliga hjälpmedel men återgår alltid till tuggandet. Ha en bra dag.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Morrn!
  Fina naglar! =)
  Jag är trött, helgen börjar ta ut sin rätt + hade en fullspäckad dag igår också, så nu blir det en lugn dag på jobbet och sen bara tvättstugan ikväll!
  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Snygga naglar det har jag aldrig.. tyvärr.. hahah =) Trevlig tisadg..=)

  SvaraRadera
 7. Blir lite avis faktiskt, mina är som papper, speciellt under vinterhalvåret. :-(

  Sv. Ja, det skrämmer håret av mig, kanske lite därför jag kan haka upp mig på en sådan sak och läsa allt om det, inte för att förstå, men..nej jag kan inte förstå. Världen är bara så fruktansvärd och läskig.

  SvaraRadera
 8. Så fina naglar du har. Det har inte jag längre, för med åldern, så har de blivit randiga på längden och det lönar sej inte att måla över dom. Jag har också starka naglar, men dom spricker upp i stället utifrån och uppåt. För tillfället har jag korta naglar, för jag lyckades att slå emot så att en gick av.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 9. det är just därför jag inte har långa naglar, alltså, jag får inte klia mig, har psoriasis och skulle riva mig blodig om jag hade långa naglar

  SvaraRadera
 10. Mina naglar är som papper, och går av för minsta lilla. - Om de nu ens får chansen att växa sig så långa att de kan gå av...
  Jag har ett problem, att jag inte kan låta bli ojämna nagelkanter nämligen.
  Nu är naglarna så korta att det inte ens går att komma åt att fila dem, så det är kört...
  För att få dem att komma längre, blir jag tvungen att använda lösnaglar tills de blir så långa att de går att fila ordentligt. :D

  SvaraRadera
 11. Jag har aldrig lyckats få långa naglar, för de går av för minsta lilla... fast det gör inte så mycket. ;)

  Du har fått en fin sida här inne, förresten!! =)

  SvaraRadera