...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

torsdag 18 mars 2010

En snabbis...

...bara för att jag kan inte hålla mig borta från datorn.
I morgon ska jag upp TIDIGT!

Har fullt av grejer som ska uträttas och viktigast av allt är att jag ska till veterinären med lilla Ronja. För i morgon klockan 10.30 ryker hennes lilla tand all världens väg. Jag har markerat den på bilden men frågan är om den syns?
Det finns en tandsjukdom som heter FOLR (jag hittade lite mer information HÄR) och som är vanlig och den drabbar katter. Förmodligen är det detta som Ronja har.
Veterinären får väl kolla om det är fler tänder som är drabbade. Risken är väl stor (finns det löständer till katter?) med tanke på att den här sjukdomen verkar vanlig.

Nu ska jag kolla så att husse har kommit i håg att ta undan alla matskålar. Förmodligen har han det för Evert är tokig och jamar som en besatt.
Det blir kontrollerad utfodring av honom nu då.
Och öronproppar och stängd sovrumsdörr resten av natten!

6 kommentarer:

 1. godmorgon ska kika in på länken, hoppas det går bra att ta bort den nu, lycka till kramar biggan

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det går bra hos vetrinären.. Fredag och helg för vissa, men inte för mig. Inatt börjar jag jobba :) Skall bli skönt att återgå till jobbet känner jag. Önskar dig en trevlig helg.

  SvaraRadera
 3. Du får ge henne purread kattmat så kan hon bara slicka i sej..=)Ha nu en toppen helg

  SvaraRadera
 4. God morgon i stugan! Hoppas det inte behövs dras fler tänder blir ju så jobbit när det blir få av dom :) men den där sjukdomen har jag inte hört talas om, däremot har jag haft två taxar där tandköttet försvann så att tänderna ramlade ut, annars var dom hur friska som hällst, som tur var... ha en fin fin dag :) *tingeling*

  SvaraRadera
 5. *håller tummarna för er*

  SvaraRadera