...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

fredag 19 mars 2010

Joooo...

...jag är hemma igen.
Med en, lindrigt sagt, drogad kissekatt.
Men tanden är ute och den ligger i ett provrör i min jackficka, redo att visas upp för husse när han kommer hem. Tanden är över 3cm lång men det var bara några millimeter som satt fast längst upp, så det var väl bara en tidsfråga innan den lossnat helt.

Och jag har varit hos frissan, det gick bra och till min stora förvåning så stod jag vid dörren precis när hon öppnade, fem i 8! Och inte är jag grön i håret heller (som ett resultat av att jag brkar säga "gör vad du vill" till henne).

MEN jag är trött i dag.

Tiden här i dag går åt att hålla koll på vinglande kisse och se till att hon inte försöker hoppa upp på stolar eller gå i trappan de närmsta timmarna.
SÅ sugen på att filma det lilla livet när hon tar sina stapplande steg, men jag håller band på mig.
Tycker synd om henne.

4 kommentarer:

 1. Stackars kissemiss, hoppas att vinglet försvinner :)
  Tur du inte blev grön i håret när du gav frissan fria händer annars känns det alltid så härligt när man kommer därifrån, som om man blivit lättare på något sätt. Tänk vad lite ansning av hår kan göra för själen :))
  Ha en bra fredag.

  SvaraRadera
 2. Stackars kisse. Vill önska Er en trevlig helg.

  SvaraRadera
 3. Men gumman då!!
  SV: Japp, katt bädd från Ikea.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Godmorgon i stugan vännen! Stackars lille kisse! Fast de brukar allt komma till sig rätt snabbt ändå de små liven. Kramen!

  SvaraRadera