...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 3 mars 2010

Spännande förväntningar...

...på vad det bliva av detta månne?

För någon vecka sedan så anmälde jag mig till att bli en "Buzzador", ni vet en sådan som ska delta i undersökningar och få prova på nya varor innan (antar jag) de kommer ut på marknaden. Som tack för gratisproverna så ska man skriva ett ärligt omdömme om vad man tycker om produkterna.

Jag såg framför mig högar av gratisgodis och andra smakprover.
Jag menar att även om jag inte ska köpa mer godis i år så kan man väl knappast säga nej till lite gratisgodis i forskningens tjänst?
Jag har sett andra Buzzadorer skriva om detta och olika skönhetscremer, så jag såg verkligen fram mot mitt första kampanjerbjudande.
Och så fanns det då ett e-mail som talade om att jag kunde gå in och titta på mitt första erbjudande som visade sig vara - pensionsförvaltning...!
Jag tycker sådan information är en smula svårtuggat i vanliga fall och det blev ett "nej tack" till erbjudandet där.

Andra erbjudandet var en filmuthyrning i från Lovefilm, även här tackade jag nej och erbjudandet om "gravidgrejer" är inte heller aktuellt...

Så kom då tidigare i dag kampanjen med smakprover, det jag hade längtat efter.
Visserligen kattmat, men jag får ju inte vara hur kräsen som helst...

Vi är anmälda och hoppas på att få komma med.

7 kommentarer:

 1. Katt mat! Så käckt! Inte bara du som vill ha godis väl...hehehe...Kramiz

  SvaraRadera
 2. jag har vart buzzador i många år, det är kul att få prova på olika saker, en gång fick jag hem en massa olika ostar, det var inte dumt

  SvaraRadera
 3. God morgon i stugan! hihi jag hoppas kattmaten smakar :)
  Sen gubben fick sin nya dator har han börja hänga här mer, blä... hihi men vi ska fixa så vi kan sitta samtidigt på nätet i varsin dator snart :) ha en fin fin dag :) *tingeling*

  SvaraRadera
 4. God Morgon!
  Har oxå bara fått konstiga erbjudanden därifrån..Om pensionsval och sådant...

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag är oxå buzzador och det finns en hel del erbjudanden som jag har tackat nej till, just nu väntar jag på varor från dove och loreal, den om kattmat har jag tackat ja till. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Det finns ju det som äter kattmat oxå ;) Bubbleroom är ju bra då man får betalt efter besöken på sidan oxå. Man behöver ju inte göra något själv. Jag är oxå Buzzador och väntar just nu på paket både från Dove och Lorea´l. Det ska bli spännande. Ha en toppendag.
  Kramen

  SvaraRadera
 7. Spännande, vore kul att prova. Klart man måste äta godis i forskningens tjänst...

  SvaraRadera