...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

söndag 14 mars 2010

Tysta dagar...

...från mig.
Vad har då varit viktigare i mitt liv än att sitta här och blogga?

Jo: Sambon har ÄNTLIGEN bestämt sig för en mobiltelefon. Jag lovade honom en i födelsedagspresent (han fyller i december) och det tog tid innan han bestämde sig för en Sony Eriksson walkman. Jag fick snällt hosta upp vad den kostade, för byta abonemangsform (han har ett från stenåldern med 25 gratisminuter/månad) vägrade han.

Melodifestivalen... Vad skriver man? Bäst tyckte jag om duellen mellan Norge och Sverige...

Jag har skottat snö. Och skottat snö... och skottat snö. Grejen är den att jag har frilagt avrinningen från våra damm så att när det börjar smälta på allvar så ska vattnet ha fri passage ut. Och så har jag hittat den andra isvaken. Den låg 2 cm under isytan.

Och så har jag storstädat. Hela dagen i går så fejade jag och putsade och dammsög så nu är här nästan skinande rent.

Molly ut ur Let's Dance...? Det är helt otroligt. Jag gillar Willy, men dansa kan han inte och borde vara ute ur tävlingen vid det här laget. Om det är folk som håller på att rösta för sakens skull och att han ska vinna så borde de tänka om. Gillar de inte tävlingen så kan de väl bara byta kanal? De behöver väl inte förstöra framtida säsonger för oss som gillar programmet?

Och så har jag gjort hundra småsaker till som att varit ute och gått och bara varit social. Och så har jag tagit en massa bilder som jag tänkt att visa här på bloggen, men nu sitter jag vid fel dator och korten är på den andra. Får ta det i morgon.

Nu ska jag kolla va ni har haft för er!

2 kommentarer:

  1. Sverige Norge duellen var proffsigt genomförd!

    SvaraRadera
  2. God morgon. Ha det gott. Willy ska bort tycker jag oxå. Kram

    SvaraRadera