...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

måndag 26 april 2010

Änligen måndag...

...och man får gå till jobbet och vila upp sig lite :-)

Jag vet inte när vi hade så mycket uppbokat på en och samma helg sist, men det har verkligen varit "knökat" med saker att göra.
Inga sovmornar, så därför tog jag en i dag.
I lördags så var vi på veteranbildelsmarknad i Nossebro. En av de bästa marknaderna som vi åker på och vi har genom åren hittat massor av snygga saker - till hemmet! Dock ingenting i lördags, och sambon hittade ingenting till sina bilar heller.

Eftermiddagen var sk. fri tid. Sambon och svärfar drog till skogs igen och hämtade det sista av den veden som vi har köpt "på rot". Så nu är den hemma.
Själv så flyttade jag jord, och flyttade jord, och flyttade jord... Allt för att bygga upp platåerna till äppelträden. Två är på plats, så det är bara ett kvar nu. jag skulle försökt med det i dag... men jag sov i stället.
Det tog lite längre tid än beräknat med första trädet (som hade mest jord från början och skulle går fortast att få ner) eftersom jag glad och nöjd fick ner det i marken och sedan fick jag se det hönsnät som skulle om roten för att inte sorken ska äta upp rötterna, så det var bara att gräva upp trädet igen...
Men nu är det rätt.

Och i går samlades vägsamfällighetsföreningen för den årliga städningen av vägen. Skräp plockades bort och vi högg sly utmed vägen.
Och på em var vi på kalas och avnjöt en underbart god smörgåstårta...

Så det har verkligen gått undan och det hade varit bra om det varit några timmar ytterligare på dygnen, men nu är det inte så.

Nu ska jag kolla runt lite vad ni har hittat på...

3 kommentarer:

  1. Morsning. Här blir det bad i em. Nu håller jag på med lunchen. Den 22/5 ska vi på dop. Kramar

    SvaraRadera
  2. Fullspäckat var ordet! Då är du väl värd en sovmorgon en dag som denna :)

    SvaraRadera
  3. Du är en duktig "jord-jobbare" :-) Ha en bra måndag!

    SvaraRadera