...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

måndag 26 april 2010

Ett riktigt fynd...

...tyckte jag nog allt att jag gjorde i Nossebro i lördags. Inte för att jag hade tänkt att köpa mer att ställa i min bokhylla men jag blev uppriktigt intresserad när jag fick syn på en hög med pärmar som låg under ett bord. Pärmar med kort man samlar på och får några i månaden till en (svindyr) kostnad.
Samlingen var, mot alla odds (de flesta tröttnar innan man har fått hem hälften), komplett och först så gick jag förbi, men så gick jag tillbaka för att fråga vad de kostade.
Hon ville ha 60:- !!!
De är väl ungefär vad ett månadsmagasin kostar.

Jag tror att ni begriper att jag bar hem dem.


Kolla innehållet:


Det här kan bli riktigt intressant.
Och nej, jag ska inte mixtra mer än vad jag begriper.

6 kommentarer:

 1. Ha en bra kväll. Kramar

  SvaraRadera
 2. Duuu.. jag har en fråga. Du vill inte ta över 2 katter? Dom är inte ens 1 år nån av dom. En hona och en hane. Tror att vi bor i närheten av varandra om inte jag fattar fel? Det är dock inte mina utan dotterns kompis som har kommit in på en skola i Trollhättan. Hör av dig om du vill. Mailadressen ser du i menyn till vänster på min blogg.

  SvaraRadera
 3. Åååh, nu blev jag avvis på riktigt! Har hittat en (nästan komplett) som jag vårdar ömt. Säg till om du tröttnar, du får 120:-... *s*

  SvaraRadera
 4. De började jag att samla på för många år sedan...slutade precis som du säger, efter ungefär hälften. Yngsta dottern tog väl hand om de som fanns. Kramiz

  SvaraRadera
 5. Vad kul att fynda, det var ju perfekt! =)
  Hoppas du får en fin dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ett riktigt fynd !
  Sånt där är alltid intressant !

  SvaraRadera