...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 28 april 2010

Hur tänkte de här då...?

Vi försöker få tag i folket med kattungen, men de svarar inte.
Sambon säger att det låter som att någon lyfter luren men sen låter den ligga på bordet för han hör att någon plockar och pysslar och han hör röster men han fick ingen respons när han skrek "Hallå".
Antingen har de trassel med mottagningen (mobiltelefon) eller så är de ner ringda och bara lyfter av luren för att slippa prata (fick veta att bilden inte alls kom från en arbetskamrat, utan i från en annonssida typ blocket.se).
Jag har fått flera erbjudanden nu i från människor som vill att jag ska ta hand om deras katter nu när vi bara har en... Det känns hårt att säga det här, extra svårt när jag vet hur många vuxna katter det är som behöver ett nytt hem, men jag vill inte ha en vuxen katt. Mycket för att jag inte tror att Ronja skulle acceptera en stor nykomling. Hon är liten till växten och står sig kanske inte i konkurrensen om en plats i hierarkin om hon blir utmanad av en ny, vuxen katt. Och så var hon här först! Dessutom har vi tagit både Evert och Ronja som just vuxna katter och jag har aldrig haft möjligheten att ta hand om en katt "från början". Jag vill testa det också nu när jag har chansen.
Sen är jag dessutom så oerhört frågande till hur många det är som vill bli av med sina katter.
Det smärtar mig något fruktansvärt när inte folk verkar inse vilket ansvar de skaffar sig när de skaffar sig djur. Oavsett vad det är för sort!

Jag försöker dock döva mitt samvete lite mot alla vuxna katter genom att gå in och läsa + rösta HÄR!!! Man får rösta en gång/dygn och det är inte många dagar kvar och de ligger inte många röster efter den som leder just nu.

10 kommentarer:

 1. God morgon. Nu har jag varit inne o röstat. Tack för första morgon hälsningen. Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du vill ha en kattunge nu då. Det är något speciellt att vara med dom från början.

  Har inte du sovit ett skit inatt eller?? Såg att du vart inne på min blogg många gånger inatt *s*.
  Näe jag sov inte som en stock :( men det var ju första natten detta så det kan ju bli bättre hoppas jag.

  SvaraRadera
 3. .. tror inte att jag hänger med riktigt ... Kan man få en kort resumé ... Hinner inte läsa mig "bakåt" :-)
  Gomorron

  SvaraRadera
 4. Vi har alltid streliserat våra honkatter då vi vet att vi inte vill/kan ta vara på en massa kattungar, det borde alla göra.

  SvaraRadera
 5. ja du det är lika stort ansvar som att skaffa barn anser jag, man kan inte behandla dom hur som helst. det är sorgligt att folk inte anser samma sak. kramar biggan

  SvaraRadera
 6. Att ha djur är som att ha barn.. man måste ta hand om dom 24 tim per dygn... tragiskt när folk tror att djur sköter sej själva..=(

  SvaraRadera
 7. Tack för kondoleansen i min blogg. Lycka till.

  SvaraRadera
 8. Då förstår jag verkligen att du vill ha en unge. Ja, håller så klart med dig, det är hemskt att folk inte tar reda på fakta innan de skaffar ett djur.
  Sv. Den är verkligen jättebra!

  SvaraRadera
 9. Det var första gången på länge jag har läst din blogg. Av någon anledning har jag tydligen hoppat förbi den.Jag försöker gå igenom alla mina vänner, men det är svårt att hinna med alla varje dag. Hoppas att du får din kissemiss. Är man djurvän så är man.

  Svar: Björkarna är ännu mer gröna idag, men det är grått på himlen. Man har ju sagt att det ska bli varmare också. Kram/Gilla

  SvaraRadera
 10. Ska du ha raskatt eller vanlig?

  SvaraRadera