...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 26 maj 2010

Alla hästar...

...befinner sig inte i mitt stall just nu, känns det som.
Ändå sitter jag här...
Men är man bloggberoende så är man.

Jag tyckte att jag hade så gott om tid i morse, mer än om det varit en vanlig dag och sovmorgon då jag sovit till halv tio och sen bara gjort det nödvändigaste.
Och vad gjorde jag med den?
Ingenting.

I stället har jag sparat allt till i morgon då jag garanterat är mer trött än i dag.
Dammsugning, torka golven, städa toa, städa gästrum (då det kommer en gäst i morgon) och så lite till... Men det är mitt eget fel, så jag får ta det.

I dag har jag bara varit virrig och tagit fel saker på jobbet. Inget allvarligt dock, jag har upptäckt mina misstag i tid.
Men mina arbetskamrater har varit mer uppmärksamma på mig än vanligt, om man säger så.

Jag skulle flytta en pall med en handtruck och glider med foten. Slår hakan i handtaget på trucken och biter mig i tungan.
Återigen inget allvarligt, ingen blodutgjutelse, men ack så ont och naturligtvis är jag där och petar. Ständigt.
Det har varit lite svårt att prata sen dess.
Ska man se fördelarna med det som hände så kanske det borde hända lite oftare med tanke på att jag ofta pratar först och tänker sen...

5 kommentarer:

 1. Mjau är inte bra för katterna..alldeles för mycket socker och fett i det. Jo purina finns men inte i så stora förpackningar. Blir dyrare i längden att köpa små på Ica när man har 2 katter. Jag vill helst ha Royal Canin men det är ju svindyrt.

  SvaraRadera
 2. Bara för att det är svenskt så är det inte 100 % bra vet du :)Egentligen så är ju allt som är billigt inom hund och kattfoder bara skit tyvärr.

  SvaraRadera
 3. ojj. tur du inte slog dig ännu mer, fast det gör ju jäkligt ont i alla fall. massa kramar biggan

  SvaraRadera
 4. Kan hålla med om naturell keso, den är god.. och dessutom så kan man alltid piffa upp den själv med smaker. Men denna jag testade var verkligen god :) Känner igen det där med tiden, man har en massa och har planerat att få saker och ting gjort och då blir inget gjort istället ;)

  SvaraRadera
 5. Ibland har man sådana dagar då allt går åt h-e... Förhoppningsvis är de inte så många. Ha en underbar dag trots avkapad tunga!

  SvaraRadera