...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 12 maj 2010

"Error" i hjärnan...

... i kväll också.

GOD NATT.

9 kommentarer:

 1. God morgon. Ha en bra onsdag. Kramar

  SvaraRadera
 2. Näe du behöver inte ens skriva att du tycker att det är bra. Dom vill egentligen bara att du ska länka det dom vill att du ska få fram. Den här bloggkompisen som tipsade mig om detta får ibland 3 uppdrag per vecka beroende på hur många besökare du har.

  SvaraRadera
 3. Och jag error så här efter en natt på jobbet ;)

  SvaraRadera
 4. Sånt kan det bli ibland. Det var därför jag skickade vidare till Resguiden igår. Jag orkade inte hitta på så mycket då.

  Svar: Jag kommer inte ihåg om jag har prenumererat på nån blogg genom Bloglovin, men jag har ju själv den loggan på min sida.

  Jag tyckte att jag såg på din sida att det står där hur många som prenumererar hos dej. Det är därför jag trodde att ingen prenumererar hos mej. Du hade ju jättemånga prenumerationer, så jag förstår att det kan bli svårt att läsa allt.

  Jag tycker att jag har det stressigt ändå med alla som kommenterar hos mej, för jag vill ju besvara och läsa bloggarna.Ibland går jag in och kollar alla mina vänner i sidokolumnen, om jag inte har läst eller hört från nån på ett tag.
  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att det inte bara är min hjärna som beter sig på det viset ! :D
  Hoppas den funkar nu när du liksom har "rebootat" under natten ! :)

  SvaraRadera
 6. Jag har inte bestämt mig än, tänkte köpa tidningen kreativ stickning och få lite mer inspiration :)

  SvaraRadera
 7. Sv, Nej, har inte fått några bra svar. Min kisse har alltid varit väldigt dominant (sedan han var bebis), man får verkligen "ta ner" honom. Hur gammal är Ronja? Kan du hoppas på att hon får nog om ett tag och läxar upp honom? För jag tror tyvärr att det är det enda som hjälper, hur konsekvent man än är i sin uppfostran.

  SvaraRadera
 8. Näe inte hur många men har du typ bara 1-5 stycken så får du nog inte många uppdrag heller. Men du har ju fler läsare så :) Det beror alldeles på hur du marknadsför din blogg och att företag hittar dig.

  SvaraRadera
 9. Då tror jag du kan vara lugn. Det låter som ett helt normalt möte mellan en "gammal" katta och en ung vilde. I alla fall efter vad jag läst här och mina erfarenheter.

  SvaraRadera