...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

tisdag 29 juni 2010

Då blir...

...det mörkare igen.
Nä, usch vad hemskt det lät.
Sommaren har ju bara börjat. Har ni det som jag har det så är det underbart väder ute och man vill överhuvudtaget inte gå in på kvällen. Någon gång måste man ju, jag måste ju till jobbet.

Midsommar aftonen tillbringades med glada vänner. Först en god räktallrik på "Spiken", sen kaffekorg i gräset utanför Läckö slott och till sist grillat hemma hos samma vänner.
Stort tack för en trevlig kväll, om ni läser det här (ni vet vilka ni är!!!)

Midommardagen så var vi oförskämt fräscha och efter en uppfriskande cykeltur vid middagstid så jobbade vi i trädgården hela eftermiddagen.
Sen sov vi i

på natten.
Jo, det var nämligen så att jag tvättade vår bäddmadrass till sängen och fick den inte torr... Men det är inte lika kul att ligga på en luftmadrass på vardagsrumsgolvet...

5 kommentarer:

 1. Här kom det några regnskurar på midsommardagen. Kram

  SvaraRadera
 2. vad spännande, som att vara ute och campa :D
  SV: jo, snyft, SÅ otroligt svårt
  kramar

  SvaraRadera
 3. Första klass! :-) Mys alltså. Fast om jag skulle föreställa mig och mannen i ett tält, hmmm....det skulle nog sluta med att den ena sov i vardagsrummet i alla fall.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Låter som en perfekt midsommarafton! Att tälta i sin trädgård tycker jag är optimalt, nära till toaletten och egna köket på morgonen! :-)
  Sv. Tack!

  SvaraRadera
 5. Mysigt att tälta i trädgården ;)

  SvaraRadera