...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 24 november 2010

Man kan värma sig...

...på många sätt i den här iskylan som nu drabbar Sverige.
Man kan tända sin braskamning och sitta och titta på lågorna som slickar vedklamparna (som man värmde sig av tidigare när man högg dem).


Eller så kan man göra vad svenska porrstjärnor ska göra i Gert Fylkings radioprogram på onsdag kväll, där ska det ska bjudas på nakenmys live.

Eh...? Jag har lite svårt att förstå hur det ska kunna bli något bra av det där... jag menar, vad blir det mer än en massa stön, bökande och "duffande" där någon armbågar till mikrofonerna i närheten??? (jag utgår i från min enda erfarenhet av att titta på en viss sorts film. Jag somnade...) och en man som sitter och ska referera det här med ord till en levande bild...

Jag kommer att befinna mig på jobbet under sändningen. Undra hur produktionen kommer att påverkas av det här? De flesta står väl still och bara lyssnar.... majoriteten män, och ska vi då dra in simultankapacitet i det här så... :-) det kommer att bli kvällens snackis, det är ett som är säkert.

Seriöst - jag gillar Gert Fylking och har största respekt för vad han gör. En tuff gubbe med glimten i ögat och svar på tal. Han gör många bra saker... Det är nyttigt att fundera på hur saker fungerar, men jag ställe rmig fortfarande om det funkar i radio?

Det finns bara ett sätt att ta reda på hur det kommer att låta - klart att jag tänker lyssna :-)
Ska DU?

Rixfm onsdag kväll...

2 kommentarer:

 1. Haha jag lyssnar på honom varje kväll/natt. Jag hörde när den där bruden ringde in och jävlar i min låda, han var eld och lågor och visste inte vilket ben han skulle stå på till slut. Det roligaste är ju att han ska fråga dom saker under tiden haha. Lite gubbsjuk tycker jag nog att han är och lite för mycket sex tycker jag nog att det är även om jag inte är pryd men det är lite tröttsamt men klart jag ska lyssna, mest för att höra hur programmet kommer fortgå.

  Sv: Haha ja minne kan vara bra att ha men vissa saker vill man bara glömma.

  SvaraRadera
 2. Nej, det ska jag nog inte, min radio (har bara i köket) tar inte in rix fm av någon anledning...
  Men läste om det och det där att han ska intervjua dem "under tiden", låter ju ganska komiskt! Kanske ska lyssna i mobilen... :-)

  Sv. Har lagt upp receptet nu. :-)

  SvaraRadera