...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

tisdag 23 november 2010

Nu är det...

...lite kyligt ute.
Och inne.
Sambon har inte varit hemma i kväll och därmed har inte braskaminen varit i gång, bara stödvärmen i från elelementen har varit på och det känns... Nu har jag kastat in lite ved och fått en ordentlig brasa så nu blir det väl lite varmare...

Men det var ingen dans på rosor att ta sig hem - pärlbandet av röda bak lyktor rörde sig inte lika fort längs med vägen och snön polerade med vinden hjälp vägbanan så att ingen vågade väl egentligen köra om.  Skönt att folk verkade tänka i kväll.

Så har man påbörjat ytterligare en spännande vecka...

Den här bilden gör sig egentligen ingen rättvisa. Korgen var gammal och sliten och jag tog beslutet att elda upp den i stället för att ge sopbilen den. Vid fototillfället glödde hela korgen. Synd att det inte syns.

4 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att den glödde vackert, skönt att kunna elda en brasa när det är kallt. Nope, inget huvud under täcket här inte, det är operationen idag så jag måste ut på vägarna. :)

  SvaraRadera
 2. God morgon. Ja jag har sovit gott, men kunde ha gjort det ett par timmar till. Jobbet väntar. Kram

  SvaraRadera
 3. God Morgon!
  Inatt kom snön hit med, blir nog att åka lite tidigare idag.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Så mysigt att ha en braskamin! Underbart!!

  SvaraRadera