...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

måndag 8 november 2010

Uppdatering...

...efter veterinärbesöket med lille Pucko:

Det såg helt normalt ut i hans mun och tänderna gick ihop utan problem när veterinären testade käkarna mot varandra. Så han trodde nog bara att det är en dålig vana att han gör så eller att det fastnar mat i gommen när han äter så det är obehagligt. Men det är skönt att veta att det troligtvis inte gör ont.

Nu sitter han i trappan, det lilla livet. Han fick lugnande för att vi skulle få ha kvar våra fingrar när vi undersökte munnen. Ronja cirklar runt honom och hoppar i bland fram för att slå lite på honom. Liksom för att kolla om han tänker slå tillbaka. Som om inte han slåss tillräckligt ändå.

Så tog jag en sväng snabbt till stan för att inhandla en andel på Rixallsvenskan. De släpps i dag.
Inte för att jag vet hur det gick det året som jag nu har varit med, lite dålig koll, Jag är inte jättebra på det här med trav. Men lite kul att följa hästarna är det. Köper gärna in mig i andelsspel på veckosluten. I bland går det vägen och i bland inte.
Skulle jag tippa på egen hand så skulle det väl bli rena katastrofen. Men å andra sidan: så länge man inte går in för det och försöker så kan man ju inte lyckas. Önskar jag hade det tålamodet.

Jag tog mig en lite ordentligare koll på mitt sjukintyg och insåg att jag faktiskt egentligen inte behöver behöver börja jobba i dag om jag inte skulle orka.

Jag är sjukskriven t.o.m 8 november... 2020.
Jag tackar. Det var generöst.
Nä jag är väl logisk och inser att det är väldigt fel...

4 kommentarer:

 1. Skönt att det verkar vara okej med kissen.

  SvaraRadera
 2. Alla kan göra fel, men är du sjuk så är du. Haha. Kram

  SvaraRadera
 3. Men ojdå.. haha, det var mig en lång sjukskrivning det ;)

  SvaraRadera
 4. Skönt att det gick bra för Pucko!
  Hoppas du kan börja jobba snart igen då, innan 2020! =)
  Kramar

  SvaraRadera