...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

torsdag 4 november 2010

Varför behöver vi veta...

...vad Kungen har haft för sig i sitt privatliv under alla år?
Varför säljer en bok om en officiell person som aldrig förr?


Vad förväntar sig författarna att de ska få ut av att skriva den här boken? Förutom ett fett bankkonto då?


Vet ni vad den här boken gör för mig? Den ger mig en massa dåliga energier för att jag blir så ledsen och nedstämd över att människor finner glädje i att smutskasta andra människor. Att de är officiella och en av de mest offentliga människorna i det här landet spelar ingen roll!!! Jag tänker att det inte är bara en person som blir drabbad. Det är en hel familj. Det är halva svenska folket som tycker att kungen borde få ha sitt privatliv i fred. Häftiga debatter i massmedia, tidningar och tv, skapar ilskna och irriterade människor. Människor som borde lägga sin energi på helt andra saker.
Jag tycker att det är VANSINNE att skriva en sådan här bok överhuvudtaget. Nej, jag håller inte ev otrohet eller "skandaler" bakom ryggen. Men jag undrar hur folk tänker som finner nöje i att "berätta sanningen" för hela svenska folket.
Allting resulterar i dålig stämning i hela det här landet!!!
OAVSETT om man är för eller emot monarki!

Snälla Ers Höghet, säg inget mer. Vi behöver inte veta.

Men jag hoppas att författarna och medarbetarna sitter där och har det bra i sina perfekta liv. Förmodligen har de aldrig gjort någonting som kan tolkas som fel av andra människor.

En sak till: JAG kommer INTE att läsa den!!!!

8 kommentarer:

 1. Jag tänker inte heller läsa det. Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 2. jag kommer heller inte att läsa det
  ha en fin fredag - kramar

  SvaraRadera
 3. Jag tycker såhär: Antingen ska vi tassa på tå och vara super-respektfulla mot ALLA Sveriges makthavare (politiker, direktörer från näringslivet etc), eller så ska vi granska kungafamiljen på samma sätt som vi granskar alla andra.
  Det är alltid obehagligt med mediadrev, och man kunde önska att ALLA offentliga personer fick sina privatliv lämnade ifred. Men jag tycker inte det finns nån anledning öht att särbehandla just kungafamiljen.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer inte heller att läsa den! Undrar hur den är funtad som vill det?

  SvaraRadera
 5. Jag kommer inte heller att läsa den! Jag blir bara förbannad!! Låt dom vara!
  Önskar dig en trevlig lördag kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det som skrämmer mig mest är vilken makt den som skriver något om någon har. Så länge man hävdar att man har säkra källor (som inte behöver avslöjas pga tryckfrihetslagar mm) så kan man smutskasta vem som helst. Och den som drabbas kan inte göra något för att rentvå sig... Skadan är gjord oavsett vilken sanningshalt det finns i det skrivna ordet. Skrämmande!

  SvaraRadera
 7. Hejsan vännen. Jag har en tävling inne hos mej, vill du vara med? Kram

  SvaraRadera
 8. Tänker som du... samtidigt som jag undrar hur mycket som egentligen är sant och vilket som bara är påhitt för att man ska få sålt något. När inte källor behöver avslöjas kan man faktiskt undra...
  och det gäller inte bara i det här fallet, utan i många olika saker som skrivs i så kallade "nyhetstidningar" och så vidare.

  Sedan tycker jag att det som Jesus en gång sa är väldigt bra: "Den som är utan synd, kasta första stenen...". Jag tror att de flesta av oss sitter i glashus och INGEN är perfekt.

  Ha det så gott idag! kram

  SvaraRadera