...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

söndag 5 december 2010

Nu vet jag...

...vad det var jag skulle skrivit om härom dagen. Lite synd att det inte är aktuellt längre men det handlade om kylan (hur kunde jag glömma det som ALLA pratar om just nu - vädret).
Det handlade om att vi på morgonen hade -15 grader men bara någon ynka mil härifrån som var det bottennotering på minus 29!!!
Vilken TUR att jag bor just här :-)

I dag har jag suttit med julkorten.
För de som följt mig några år vet att jag gör mina själv. Jag har sedan länge tröttnat på Jenny Nyström och co och vill sätta lite personlig prägel på mina. Med varierande resultat ska väl tilläggas.
För ett par år sedan så var jag nära att bränna hela högen i braskaminen innan jag tog till en nödlösning och fotograferade ett motiv i stället. Det blev ju personligt ändå.
I år så är jag lite mer på banan och faktiskt vet vad jag gör. Nu ska jag bara bli klar i tid också så är allt frid och fröjd.

Helgen i övrigt har varit fin. Tänkte inte sticka näsan utanför dörren, men så kom jag på att jag hade glömt att lämna in mitt 10-v lotto... Har man aldrig vunnit förr så gör man det väl när man inte är med om man säger så.
Sen behövde vi middagsmat, vi tittade in på Lidl och ytterligare ett par butiker för att pejla lite. Vi köper inte mycket julklappar, men de få som ska till ska ju trots allt köpas...

NU får jag ta mig tillbaka upp till stämpeldynorna och embossingpulvret...

Jo förresten... jag fick varna Pucko tidigare i dag. Han är en sådan himla träskalle och ute på talgbollen satt en hackspett...

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot att se julkorten =)

    SvaraRadera
  2. Alltid kul att göra egna julkort, hoppas vi får se dina sedan! =)
    Kram Elenor

    SvaraRadera