...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

tisdag 7 december 2010

Tv:n är...

...för det mesta avstängd om jag får välja.
Jag sitter nog heller här, och läser mina bloggar, om jag får uppdatera Ferdinands berömda replik.

Jag blev ändå nyfiken när jag i kväll kommer hem och rubriken "Superguide till julens bästa tv" fångar mina ögon. efter att ha kollat igenom listan så finner jag inte många anledningar till att sno fjärrkontrollen ur sambons stadiga grepp. En fjärrkontroll som för övrigt för det mesta endast knappar in "Discovery Channel".

Det enda som jag kan tänka mig av det som står där är "Morden i Midsommer", finalen i "Robinson", bakom kulliserna på det kungliga bröllopen och, om jag skulle vara riktigt uttråkad : "Fångarna på fortet"
Men då har jag å andra sidan en hel del böcker i min bokhylla att läsa i stället.

Nej, vi har för många kanaler att välja mellan så vi börjar bli kräsna och det är för mycket massproducerade saker i tv. Hälften är nog. En bra film går före tv serier här.
Filmen tar slut någongång.
"Glamor", för att ta ett exempel, för det aldrig...

MEN någonting som jag dock inte får nog av är "Let's Dance" och i kväll så jublade jag när jag såg att Andreas Weise förmodligen kommer att vara med :-)
Det blir lätt min favorit så här långt, för tyvärr lockar inte många andra av de, än så länge få, deltagarna som ska vara med. Ett par av dem har jag inte ens hört talas om...

Men det blir nog bra tillslut!!!

5 kommentarer:

 1. God morgon. Ja TV är inte mycket att ha. Kallt här igen, -9.1 grad. Kram

  SvaraRadera
 2. Inte så mycket TV tittande här heller, men om jag sätter på TV:n på kvällen så brukar jag se på Bones eller CSI Miami...Gillar att se hur de hittar spår som ingen tänkt på...Kramiz

  SvaraRadera
 3. ja jag ser inte mycket på tvn jag heller. på spåret har jag börjat titta på. det är kul. se hur mycket man kan själv kram biggan

  SvaraRadera
 4. Visst har vi alldeles för mycket att välja på, själv sitter jag hellre och uppdaterar mig med bloggar oxå, men oerkar inte göra det en hel kväll så det är skönt att bara stänga av och slänga sig i soffan med. Men då brukar det mest bli en dvd eller nåt.

  SvaraRadera
 5. Jag tittar också väldigt lite på TV.
  Sitter oftast här vid min dator istället.
  Men ibland är TV:n på samtidigt.
  När det är IDOL till exempel. - Då snurrar jag på kontorsstolen och kollar på dumburken ett tag. :D

  SvaraRadera