...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 5 januari 2011

"En kopp kaffe"...

...är en bra blogg som ni hittar HÄR, om ni inte redan känner Nett.
MEN det är också det som jag sitter här och surplar på just nu för att mina hjärnceller ska hitta till varandra och börja samarbeta så att de kan lösa dagens klurigheter...
Jag känner att jag behöver MYCKET sömn just nu.
Min yrsel, som jag var sjukskriven för i ca en månad, återkommer då jag är för trött eller stressar för mycket märker jag. Då kan det liksom vara läge att tänka till och ta det lugnare...
Den kommande helgen kommer jag att viga åt att bara softa, göra det som faller mig in (faktiskt så känner jag för att städa gästrummet. Det hopar sig därinne igen och det ÄR INTE ett förråd...)
Se ska jag bara skriva och pyssla.
Kanske ta en tur in till grannstaden och byta den skivspelare/cd spelare/radio/ kassettspelare som jag köpte på ClaesOlsson för någon vecka sedan. CD utmataren fungerar inte :-(. Jobbigt när saker inte fungerar.

Sen skrivs det mycket om svininfluensan i dessa tider, men frågan är om inte fågelinfluensan är på intågande med samma kraft...
Nä, skämt o sido: det känns faktiskt ganska så olustigt med tanke på att jag bor mindre än en ett par mil i från det stället där alla dessa fåglar hittades i går kväll. Och jag åker förbi så gott som dagligen. Vi får väl hoppas på att det har en mindre farlig förklaring som att de tex är stressade. Vi får väl sätta upp högtalare och spela meditationsmusik för dem ;-)
Å andra sidan finns det väl de som jublar. Lokalblaskan har med jämna mellanrum behandlat insändare kring alla dessa tusentals kajor och kråkor som huserat på takåsarna i utkanten av stan. Några borde väl bli nöjda nu då!!!
Mina dommherrar sitter lyckligtvis kvar här ute :-)

Svininfluensan... tja den tar ett varv till och tidningarna frossar i att göra människor rädda.
Vi är flera som jag vet inte tänker falla för frestelsen och vaccinera oss en gång till. listan på biverkningarna kom ju i samma tidningar ett tag efter...

Uppdatering: Nu verkar det som att alla döda fåglar faktiskt har blivit överkörda av en lastbil... Lär väl inte dröja förrän chauffören blir uppringd och ombedd att ta några rundor till i den här staden för när kommunens prickskyttar inte klarade av de enorma flockarna så har vi kanske lösningen på problemet....?

4 kommentarer:

 1. Hejsan och tack för din kommentar hos mig!

  Det var fina domherrar på ditt foto, vi har dem här också, men inte så många. Vid vårt fågelbord är det mest olika sorters finkar, nötskrikor, koltrastar, stenknäck, hackspett och så våra fyra stiliga fasantuppar som kommer på besök en stund varje dag.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Fina pippisar :)

  Sv: Men nu vet dom inte om det verkligen är så..det kan ha varit fyverkerier också..eller gift. Det får vi veta om några dagar :)

  SvaraRadera
 3. Tack för de orden :) Bra blogg detta med (har alltid tyckt)

  SvaraRadera