...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

söndag 30 januari 2011

God söndagskväll...

...och trevligt att ni tittar in till min, för tillfället, ganska så dåligt uppdaterade blogg.

Jag sitter här och kan inte riktigt smälta att Anders Bagge fick lämna Let's Dance.
Okej, världen går inte under, men ändå... Han var en stor behållning i programmet och en klar mer värdig deltagare än vissa andra. Det känns inte riktigt moget att vid vuxen ålder peka finger och tjura ihop ens när man är kvar i tävlingen. Kritik måste man väl ta om man ställer upp i leken får man väl leken tåla.
'För det är väl en lek... eller?
Jag såg visserligen att Anders Bagge gjorde samma sak för någon vecka sedan, men man kan inte riktigt ta det på samma sätt.. Där kändes det mer som glimten i ögat på något sätt.
Andra har gjort det som dåliga förlorare...

Helgen har varit förhållandevis lugn... Valet av sysselsättning föll på mer organisering av mitt hem. Sakta men säkert så börjar jag känna ett visst lugn och ordning i den här röran. Julgardinerna är nerplockade och min pysselhörna uppe vid tv:n börjar ta form. Högen med stryktvätt är återigen avbetad och nya dukar ligger lite här och var på borden.

Och den gamla tjocktv:n som stått i ett hörn, 2 meter från den nya tv:n, i snart ett och ett halvt år är äntligen utburen ur huset till skjulet i väntan på vidare transport till återvinningen...

Bara det mina vänner, var värt ett extra glas vin i går kväll!!!

Vad jag längtar efter att se den här skönheten igen...

5 kommentarer:

 1. Anders Bagge verkar vara en trevlig prick. Fast jag följer inte det programmet. Men visst måste man tåla kritik, om man deltager.

  SvaraRadera
 2. Ahhh maskrosvin på g kanske .. hehhe. Visst är det ett underhållningsprogram och då ska man ju inte ta det på fullt allvar. Helgen har varit härlig och vad kan man mer begära än när solen äntligen tittar fram en heldag :)

  SvaraRadera
 3. God morgon. Jag skulle titta men somnade. Kram

  SvaraRadera
 4. Till exempel används maskrosen (taraxakum) vid mag/matsmältningsproblem om jag inte missminner mig... ;-)

  SvaraRadera