...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

tisdag 4 januari 2011

Så lite tid...

...så mycket att göra.
Jag såg grejen jag behöver på "Aftonbladet - resa", visserligen tänkt för hotell och barer, men mina förhoppningar steg att man kanske skulle kunna köpa en privat?
En egen butler som serverar maten och städar huset. Nu stod det ju visserligen ingenting om städning i artiklen, men de kanske går att bygga om? Det vore inte fel med lite sällskap vid strykbrädan.

Tänk "Ser när någon gäst viftar", blir enligt artikeln aldrig trött eller grinig. Detta borde ju faktiskt gynna sambon också. jag skulle ju onekligen bli lite gladare :-) 

Sen får jag väl ta och behålla sambon som mysfaktor då...De klarar väl inte ALLT ;-)

Men sen kan jag ju inte låta bli att undra: Vist är det roligt med ett bekvämt  hotell där man trivs och är man kringresande och tillbringar många nätter per år, i bland mer tid på hotell än hemma, så kanske det vore ide med ett skräddarsytt hotell med favoritfärgerna på inredningen, men annars så tycker jag att det räcker att inte sängarna är gjorda av betong och att det faktiskt finns varmvatten...
Undra vad det kommer att kosta med all den lyxen (IOFS är receptionisten en robot så har de väl skurit ner på personalkostnaderna maximalt överallt...)? Vem BEHÖVER den? Men för min del så kvittar det, jag har hellre den mänsklige betjänten med en dålig dag än vetskapen om att det sitter människor på gatan utan jobb!!! I andra änden så skapar det väl också jobb för dem som ska tillverka roboten... så jag vet inte.

Själv föredrar jag enkelhet framför lyxen.

4 kommentarer:

 1. Jag föredrar oxå enkelheten..det är faktiskt en lyx..på sitt sätt.
  En egen butler hade inte varit så dumt..åtminstone de dagar man inte känner för att städa..o det händer ju ibland:)))
  kram metti

  SvaraRadera
 2. Hejsan. Jag njuter denna sista v ledigt. Snart dags här oxå. Snöar som tusan nu här, vill inte. Kram

  SvaraRadera
 3. Lyx är lyx, hemma är hemma... Och trevligare är då hemmet om man kan lyxa till det nån gång :)

  SvaraRadera
 4. Håller med,det behöver inte vara så mycket mer. Men måste lägga till rent och en hyfsad frukost. :-)

  SvaraRadera