...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 9 februari 2011

Djurlivet...

...på landet blomstrar.
Vi har två katter som hittar en MUS i hallen och lever full rulle  med den, jag har skådat ÄLG på gärdet bakom huset i dag och jag kör med TIGERbalsam.

Jag börjar från början...
De stora majestätiska djuren med stor krona på huvudet ser vi inte för ofta här där vi bor.
I dag traskade det TRE stycken över gärdet bakom huset. Jag stod med kikare och kollade in dem och det är också genom kikaren som jag har tagit bilderna.De hade ingen större brådska utan de avverkade några hundra meter på tre timmar. Fanns ju gott om kvistar att äta!!!
Det blev en ganska så stor förstoring av den här älgen. Därav den dåliga skärpan...

Fina och majestätiska!!!
Sen tog jag och sambon en promenad.
När vi kom hem fann vi katter i upplösningstillstånd och de visade ett stort intresse för vår skohylla.
Lyfte lite försiktigt i hyllan och ut sprang en liten mus och sen var cirkusen i full gång... Husse, matte, en mus och två katter i ett virrvarr i hallen. Musen vann och fick springa ut genom dörren vid ett lämpligt tillfälle... Två katter sprang efter.

Tigerbalsam ja... Jag har ett muskelfäste i armen som trasslar. Vissa lägen så hugger det bara till så att jag vill skrika högt. Men tigerbalsam värmer gott och luktar ljuvligt :-)
Något som kanske inte luktar fullt så ljuvligt är de extra vitlöksklyftorna som jag pressade ner i maten i dag. Många kring mig är förkylda och jag vill helst inte utmana ödet när faktiskt en resa till ULLARED närmar sig :-)

Ute har fåglarna kvittrat hela eftermiddagen och visste jag inte bättre så skulle jag tro att det är vår ute.

4 kommentarer:

 1. Älgar gör sig bäst i grytan.
  Vilken häftig bild (den sista) på katten :-)
  Hoppas att din arm blir bra!

  SvaraRadera
 2. Lite sännande med dessa med dessa mäktiga djur inpå husknuten. De är verkligen stora ... Ibland är det allt skönt att de små klarar sig undan bra. Jag har en katt som tillhör någon grannes. Vet ej vem men den har flyttat in till hönsen. Börjar väl snart prata kakakakattspråk ... hehe. Och hur är vädret idag? Jo, denna morgon snöar det för fullt. Ha det ... !

  SvaraRadera
 3. God morgon. Nu var det länge sedan jag såg älg här på gården. Men ibl så kommer dom. Ha det gott, här snöar det. Kram

  SvaraRadera