...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

lördag 5 februari 2011

Klassfest...

...vill de att jag ska gå på.

Det är 25 år sedan jag gick ur 9:an och då får man tydligen ett brev hem på posten där man kan anmäla sig till en klassfäst för att återförenas med sina gamla klasskompisar som man tillbringade så många år i hop med.

Med få undantag kan jag säga att jag har inte speciellt mycket gemensamt med dem.
Det kan definitivt inte få mig att, efter inte ha sett dem på 25 år, tillbringa en kväll ihop med dem (för att sedan inte ses igen förrän nästa jubileum?).
Jag försökte logga in (så nyfiken var jag) med det lösenordet som jag fått med brevet men där fick jag bara se några få namn och sen var jag tvungen att registrera mig...
Inte en chans.

Dessutom har jag hört att detta inte är en liten tillställning utan de föser ihop alla möjliga jubileum (20 - 25 - 30 osv) i samma lokal under samma kväll. När sambon skulle gå så var det en klassfest med 1600 inbjudna, så det skulle bli som vilken utekväll som helst antar jag och det kan jag vara utan.

Hade någon från klassen ordnat detta privat och ringt mig så hade jag sett det ur en annan synvinkel och då kanske det till och med kunde varit kul.

Har ni varit på Klassfest?

11 kommentarer:

 1. Jag var på klassfest i Finland(1992 tror jag det var) och vi var inte så många utan bara just den klassen. Det var jättekul. Tyvärr har det inte blivit flera träffar, det är ju någon som måste hålla i det hela.

  SvaraRadera
 2. Nope! Ingen klassfest här! Och det är som du säger att det är ju sin egen klass man vill träffa. Inte en massa andra....
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt med dig. Det är så många som jag inte ens sett sen vi gick ut nian och varför skulle jag vilja träffa dom nu?

  Jag har inte tänkt gå på någon sådan fest alls, jag har inte kontakt med någon från skolan och det beror ju på någonting.
  Jag har hellre fest med dom som jag känner än med helt okända.

  SvaraRadera
 4. fick det där med för nåt år sen, och det var samma som för dig, massa folk olika klasser, jag tackade nej, kram biggan

  SvaraRadera
 5. Jo jag har varit på klassfest..en sån där stor en på ett disco..det var väl kul o träffa alla..men mer var det inte.

  SvaraRadera
 6. Fick oxå en sådan inbjudan i dagarna... Har vart på en för tio år sedan oc det var rena skandalen..=)Ha det gott vännen/Sannof

  SvaraRadera
 7. Jag har länkat till dig på min blogg.

  SvaraRadera
 8. Nej, det skulle inte falla mig in. Men har ett par vänner som gått ett par gånger och det har väl varit ömsom vin, ömsom vatten. Som väntat med andra ord...

  SvaraRadera
 9. Jag har bara varit på en och det var 10 år efter 9:an, inte speciellt kul, de jag helst hade sett där kom inte!
  Hur var filmen förresten? =)
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 10. Nej, jag har också hört om såna där jättestora fester. Inget för mig.

  SvaraRadera
 11. Den där firman fick jag också inbjudan från för några år sedan.
  Inte alls speciellt kul att bli hopföst med folk från hela kommunen, så jag tackade nej.
  Tror det var två stycken från vår skola som var där.
  Däremot har jag varit på träffar som ordnats där vi bara träffats från vår skola, och det har varit jättekul!

  SvaraRadera