...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

fredag 9 december 2011

Jag var inte speciellt unik...

 ...fick jag veta i går kväll då telefonen ringde hos min arbetskamrat och hennes dotter tjöt av glädje och förkunnade att hon hade vunnit ett tjockt paket från postkodlotteriet. Dottern är den nyfikna karaktären och besparat sin mor att gå runt på jobbet och undra vad det kunde vara så hon hade öppnat paketet och berättade glatt vad det var...
Likaså var det två andra på avdelningen som vunnit... Men, bor man inom samma område så ska ju grannarna kunna inkassera mycket ihop. Det är ju själva grejen.

Melinda frågade om vad det var för svart på boken och jag glömde att berätta i mitt inlägg i går att det är spelkonsollen. Liten batteridriven dosa där man knappar in svar alternativen och man kan även välja 50/50.


Det var ingen storvinst, på Bokus kostade den 219 kronor, men jag vann ju något :-)
Tydligen har det gjorts en liknande bok fast med "På spåret". HÄR finns den på Bokus.
 Julklappstips???

2 kommentarer:

  1. Visst är det kul att vinna! Oavsett om det är litet eller stort...fast jag vet ju inte hur det känns att få en storvinst för det har aldrig jag heller fått!
    Ja, det är min systers kisse Lucas på bilden...Jag kommer ihåg att du döpte om din kisse. Kramiz

    SvaraRadera