...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

söndag 31 januari 2010

Tiden rinner iväg...

...och jag har just brett mina mackor jag ska ha till jobbet i morgon.
Helgerna går så enormt fort att jag inte hänger med riktigt. Det var ju nyss fredag...
(Hur kan det komma sig att helgerna känns så korta när det känns som en evighet att ligga en halvtimma i tandläkarstolen?)

Vi skulle bara åka och handla tidigare i dag, men vi hamnade hemma hos sambons jobbarkompis och de visade upp sin nya lilla familj: 8 hundvalpar. Blandning Scäfer och labrador, sk schabrador.
Alla var sålda och tur var väl det. De borde visiterat mig innan vi åkte, för jag var nära att smuggla med mig en av de små nallebjörnarna som crawlade runt på golvet.
Sinnesnärvaro att ta fram mobilen och fota lite hade jag tyvärr inte.

Och det blev inte ens lönt att skicka in min rapport till fågelskådningen: I talgoxe, 3 gulsparvar, 1 blåmes, 10 rapphöns och en skata....

Men nu är det faktum att det är en dryg timma kvar till jag kryper ner mellan lakanen, slår på tv:n och spanar in "Damernas Dektektivbyrå". En helt underbar serie.

God kväll!!!

5 kommentarer:

 1. Ska också se på Damernas detektivbyrå! =)
  Du har en award att hämta hos mig! =)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Todeledoo du har fått en award på min blogg från mig, det går inte att högerklicka och ta bilden men ta den hos Utlandsmamman,länk finns på min sida. Det är inget krav att lägga ut den eller länka till mig så du vet det. Kram

  SvaraRadera
 3. Godmorgon Frogprincess!

  Kan förstå att Du hade lust att ta med Dig en av valparna hem. Skulle själv vilja ha en hund, men är man inte hemma mycket så ska man ju inte skaffa sig Djur.

  Hoppas allt är bra med Dig,
  och önskar Dig en trevlig Måndag!

  Kram
  Stevie

  SvaraRadera
 4. Nu när jag är hemma på heltid kan jag tala om att veckorna går lika fort som dina helger. Vad tar tiden vägen????? I och försig vill jag ju att det skall gå lite snabbt nu när man bara väntar men det är lite skrämmande när man ser bakåt.

  SvaraRadera
 5. Hallojsan vännen. Visst blir man såld när man ser dessa små valpar. Jag blev ju störtförälskad här i frdags. Ha en bra dag.
  Kramiz

  SvaraRadera