...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

måndag 1 februari 2010

Jag erkänner...

...jag tänkte fuska.
Redan i höstas så snackade vi om att åka men så kom vi på att före jul så kryllade det säkert med folk hela dagarna, och det är det värsta vi vet. Vi vill ha det lugnt och skönt.

Så vi sa att vi åker när sotaren kommer. Han får bestämma dagen. Han kommer i morgon.

Så: Det är tänkt att vi ska dra till Ullared... Vi har båda tagit semester.
Jag vet, det är lite magstarkt att kalla en resa till Ullared för ett undantag från mitt köpstopp, men som sagt var, vi sa det redan i november.
Och så kom då: DET HÄR som har de pratat om hela dagen på radion.

Somliga (Läs: mig) straffar Gud medesamma....

12 kommentarer:

 1. Ojdå, ta det lugnt så ska det säkert gå vägen :)
  Kanske är värre när ni väl är framme ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas det slutar snöa tills ni ska åka. Kram

  SvaraRadera
 3. ja visst är det konstigt, sånt där drabbar mig med jämt, "gud straffar vissa med detsamma" hoppas ni kan åka en då, det var visst svårt sa dom på tvn i morse att säga när det skulle komma in, kram biggan

  SvaraRadera
 4. Hoppas snöovädret drar bort snabbt!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Ullared är sådan massiv, übershopping att det nästan inte räknas...
  Sv. Ja! Tack! *kram*

  SvaraRadera
 6. SV: näää tycker inte jag heller men den är nästan 3 meter =)

  Ullared är alltid förlåtet=)
  Se det som du skall till miraklet i ullared ist för oraklet i delfi så är detlättare hahha

  SvaraRadera
 7. hoppas ni får en härlig dag, handla inte upp allt nu, tänk på andra :) ja hundarna älskar snön men jag tror att de saknar sommaren. kramisar

  SvaraRadera
 8. Visst är det väl typiskt. Här är det full snöstorm igen. Undrar vad som blev av den globala uppvärmningen? Vi får skriva en skylt om gitarren och sätta i ögonhöjd på innsidan av ytterdörren. Ha det bäst och kör försiktigt.
  Kramz

  SvaraRadera
 9. God morgon i stugan! Å vad mysigt :) Jo vi har ett tema, dom som blir utvalda får själva komma på ett tema till festen o därför gör jag dessa spindlar, är många som har funderat på vad vi ska hitta på, massa olika förslag har dom kommit med, men vi tiger som muren, hihi.. nu är dom äntligen klara i allafall o jag kommer aldrig mer göra en spindel, hihi men dom är ju goda, har smygsmakat lite sen har ju gubben som inte bantar mm fått smaka o dom andra i gruppen så jag fick dom godkända, hihi är ju vanliga myrstackar som jag har förändrat till spindlar hihi... ha en fin fin dag :) *tingeling*

  SvaraRadera
 10. Godmorgon Frogprincess!

  Ja det är ju typiskt! Hur gick det, blev det att Ni tog till Ullared ändå?!

  Själv fick jag en kraftig huvudvärk på jobbet vid 10 tiden i söndags (lider av kronisk huvudvärk), var ledig i måndags och knaprade värktabletter mest hela dagen. Ringde jobbet igår morse och sjuka mig, men sa att jag skulle komma idag. Har fortfarande samma smällande huvudvärk. men pillerna håller på att ta slut. Blir att sjuka mig idag också, även om jag inte vill. Men när man jobbar med gamlingar så måste man vara på allerten, och jag kan inte koncentrera mig med denna huvudvärk!

  Ha en bra Onsdag!

  Kram
  Stevie

  SvaraRadera