...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

torsdag 18 februari 2010

Vinden tar i...

...kraftigt i dag och jag har två pälsbollar som vägrar gå ut.
Det gör jag också.

Jag sitter här och skriver listor. "Att göra"- listor, ett litet måste för att få min vardag att fungera. På dagens lista står det: Dammsuga lite (det blir mycket mer i morgon OM det är rent från plankor i tv rummet så jag kan storstäda), rensa upp i tidnings/reklam högen i köket, diska, tvätta, fylla på fågelautomaterna och hämta posten.

Hittills har jag käkat frukost, tänt i kaminen och satt igång en tvättmaskin.

Nu ska jag blogga lite också...

4 kommentarer:

 1. Japp vet att det blåser inte skönt alls har vart på promenad med Thim .. Burr säjer jag bara.. kaminen är toppen..=)

  SvaraRadera
 2. Här snöar det som vanligt...så trött på det! Annars passar "att göra listor" jättebra i pappersinsamlingen :-) Ta fram en bra bok och kura ihop dig med pälsbollarna :-)

  SvaraRadera
 3. Har ju bott från Stockholm i söder till Falun i norr. Har upplevt MÅNGA sådana här vintrar annars, men kallare och med massor av snö./Att göra listor är nog bra men efter en längre tids sjukdom kommer jag nog att göra någon sors lista/schema snart. Här är det molnigt och -7 grader nu, har varit solsken en stund tidigare på förmiddagen och himlen var blå.

  SvaraRadera
 4. Hade en lång att göra lista idag, den blev ännu längre i och med att mellersta grabben fick en läkartid så tokigt som kl 10.50, han har halsfluss. :( Han fyller dessutom 3 år på lördag och jag har typ allat kvar att göra tills dess, vi hoppas kunna fira han då trots hal
  sen. Så det betyder att listan inte ens är gjord tillhälften.

  SvaraRadera