...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

måndag 15 mars 2010

Ingen bra morgon...


...för det stackars rådjuret som dukat under i natt. (Det syns väl knappt bakom trädet, har försökt sätta en liten vit ring kring det)

Desto bättre för alla kråkor, de har ett kalas av sällan skådat slag. Det var de som väckte mig med sitt ivriga kraxande. Bjudde väl in hela området på middag.
Naturen har sin gång...
Själv har jag en hyfsad morgon. Siter här och läser och skriver och dricker kaffe. Det ligger en liten lista på köksbordet med saker att göra i dag innan jag ska jobba. Inga stora grejer i dag, dumt att förta sig och mina armar känns som bly efter gårdagens skottande på dammen. Men jag måste diska och tvättmaskinen går redan.
Solen skiner, men det blåser. Ska iallafall försöka gå en liten sväng också, posten ska hämtas i allafall så då kan jag ta några steg längre och posten på tillbakavägen.
Jag ska börja med att fylla på kaffet!!!

10 kommentarer:

 1. Ja, vintern skördar sina offer...väldigt trist, men livets gång! Nej, nej inte ska Cesare flytta, men han kan ju inte följa med oss på semestern till Turkiet...så vi har tänkt oss en lång inskolning för Cesare...Gick jättebra igår...även om de inte direkt har någon närkontakt...hihihbi...Det kommer väl...Kramiz

  SvaraRadera
 2. Stackars lilla rådjur. Jag känner oxå igen mej men det får vi blunda för. Vet du om att de här orden som är två streck under får man betalt för om någon klickar på dem. Det brukar komma fram en länk som man ska öppna. Det är via Fameblogger/bubbleroom. Himla bra. Ha en toppendag.
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Stackars rådjur. Men det är ju livets gång. Kramar

  SvaraRadera
 4. Det glömde jag. Hade tänkt skriva till dej. När jag gick in på din blogg stod det längst ner "väntar på webverktygen.se". Lika på Ankis blogg. Har det på min Receptblogg oxå och har haft problem med den. Har fått ta bort det flera gånger . Nu verkar det dock fungera. Det är rackarns bra med de länkarna.
  Kramelikram

  SvaraRadera
 5. Då har du en del att pyssla med innan jobbet, kaffet lät ju bra i allafall, har själv nyss satt på lite kaffe. Skall ut i det vackra vädret sedan :)

  SvaraRadera
 6. Här kan du registrea dej och få en bra besöksräknare. Den har jag på min andra blogg. Har haft den sedan jag började med bloggen.
  Kram Har även lagt in den på Receptbloggen nu så jag slipper hålla på att bråka med webverktygens besöksräknare.
  http://susnet.se/tjanster

  SvaraRadera
 7. Kaffet är viktigt, det andra kan du ta...sen ;D

  SvaraRadera
 8. Jag är nog en hycklerska för jag har jättesvårt att se djurprogram där "näringskedjan" råder ... Jag äter ju gladeligen kött själv :-S
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Hej hopp i stugan! Vi har några rådjur som har ätit från får "limpa" hela vintern så dom har klarat sig bra, dom till å med ligger där så man hinner se dom :) Men jag kan tänka mej att många andra runt omkring som inte har hittat hit å fått gräs har dukatunder, vi har så mycke snö... ha en finfin dag :) *tingeling*

  SvaraRadera
 10. Åh, vad tråkigt. Verkligen jobbigt för alla stackars djur...

  SvaraRadera