...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

fredag 5 mars 2010

Lite trögt i dag...

...och den där listan jag skrev om i natt ligger liksom bara och väntar på mig.
Hitills så har jag inte strukit en enda punkt och det bär liksom emot att börja någonstans.

Jag har ätit frukost, starta kaminen och tagit hand om en sak som hamnade olyckligt utanför lådan på toaletten. Det var mycket "skit" i lådan och det gick tydligen inte att gå i den en gång till. Kan det rymma så mycket i en katt? Och det måste handla om samma katt och samma tillfälle annars så finns det en låda till att gå till (och den var tom).

Ute skiner solen och det är fullt med flugor i vårt badrum, som har söderfönster. OCH jag har sett en fluga på UTSIDAN av badrumsfönster.
Ha mod kära vänner! Våren är nog på väg ändå, trots allt.

Nä, jag får väl slita upp sängkläderna och vattna blommorna så jag kommer någonstans...

10 kommentarer:

 1. Så de har var sin toa! Kul! Jo, nog har jag skriviet inlägget...hehehe...vad önskar man sig inte för den goda sakens skull! Kramen!

  SvaraRadera
 2. Hej på dej! Nu hittade jag ju till dej också. Men tyvärr hinner jag inte med att kolla ordentligt. Jag har också städat ordentligt idag. och nu ska vi iväg till en väninna och lämna tillbaka en bok jag har lånat.

  Svar på ditt inlägg hos mej: Hej Frogprincess! Välkommen in på mina sidor. Hoppas att du gillade det. Ja konkurrenter och konkurrenter. Vad är det i denna världen. Den som vinner, vinner ju bara äran och inget mer. Men Niklas vinner ju annonsörer och därmed betalt. Det är ju därför han ordnar den här tävlingen. Scillorna är frå förra året. så långt har vi inte kommi än i år. Faktum är att jag räknar mej nästan som västgöte. Mamma uppfostrade i Tidavad, vi bodde ett par tre år i Lerdala och sen köpte föräldrarna ett Torp i Lerdala på Billingens sluttningar. Jag säger också på återseende. Gilla

  SvaraRadera
 3. Heja,heja!
  Sv. Bara tunn mördeg? Då blir det mer som kex iaf eller? Nej, inte jag heller, tror det är ganska nytt. Fast man måste ju prova för att få veta..

  SvaraRadera
 4. Skulle jag vara du skulle jag sätta mig i badrummet och titta på flugorna och drömma om våren :-) Kram

  SvaraRadera
 5. Strunt i listan och ta en njutaredag istället. Vi hade en fluga härinne till jul fast det var så kallt. Då börjar man ju att undra vad som händer. Jag stickar och stickar. Ha en skön dag.
  Kramen

  SvaraRadera
 6. frukosten skulle jag aldrig kunna missa, jag är diabetiker och skulle ganska snart svimma av och ja....
  har varit och röstat på dig
  några flugor har jag inte sett ännu
  kramar

  SvaraRadera
 7. Skönt att höra att våren är på väg!
  Här har det varit nån plusgrad och sol idag, härligt! =)
  Röstat på dig nu! =)
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Gör som jag "vaför gör idag det du kan göra i morgon" ;))
  Trevlig fredag.

  SvaraRadera
 9. Sv. Jag skulle vilja dansa tango! Nja, Helge är väl inte så dundersugen (men inser fördelen med en glad och nöjd fru..).;-) Skulle kunna tänka mig att bugga igen, det är så bra motion också.

  SvaraRadera