...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

måndag 16 augusti 2010

En LÅÅÅÅNG förmiddag...

...blir det.
Vetet är moget på gärdet utanför och trots att regnet hänger i luften så har bonden kört fram den stora skördetröskan. I går kväll så påbörjade han det enorma fältet härutanför.
Detta innebär, som alla andra år, att två små pälsbollar får finna sig tillrätta innanför husets fyra väggar ett par dagar.
Det är inget bra med en tröskad katt.

När vi hade Evert så var det ett konstant jamande och även protestkissande inne eftersom det inte passade herrn att inte få gå ut och bevaka sina revir.
Med Pucko trodde vi att det skulle bli lugnare...
Han sitter inte vid dörren och jamar, men han är sjövild härinne!!!

När han, i ren tristess, slänger sig över sin stora leksak (=Ronja) så ryter jag till så att de båda hoppar högt. Och överallt jag går i huset så har jag med mig blomsprutan fäst i midjan likt en pistol. Han är plaskvåt, liksom inredningen i huset, vid det här laget - men han är lika livlig och lycklig för det!!!

Jag längtar efter regn... då hade jag åtminstone kunnat släppa ut dem.

6 kommentarer:

 1. Hejsan. Han är vild din lille kille. Var vår med när han var unge, sen lugnade han ner sej. Kommer hem så fort han hör min bil o tror han ska få käk varje gång. Även om jag bara varit till byn. Härligt här idag men blåser lite kyligare. Kramar

  SvaraRadera
 2. thihi vilket härligt bild

  SvaraRadera
 3. Tur man inte är katt hos dej.Då hade man varit dyngsur så bra på att dra som du är....Biodling är mycket intresant Men man måste nog läsa på innan man börjar.Kanske vara med någon som har biodling.Kram!

  SvaraRadera
 4. vilken jobbig dag för dig
  kramar

  SvaraRadera
 5. Nä, tröskad kisse kanske inte är en hit!! Ett tips är att köpa en laserpekare. Mina katter blir HELT vilda och springer efter den. Sen sover de gott!!

  SvaraRadera