...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

söndag 12 september 2010

Hoppsan...

...vad tiden skente iväg då... 
Inte skrivit något sen i torsdags, fy på mig.

Ja, vad kan man säga? Hade jag betalt mer för den där biljetten så hade jag varit ordentligt besviken men för 60 kronor så var Cirkusen helt okej.
Sen vart det ju klagomål från en och annan på jobbet om att det var politisk propaganda, men borde man inte kunna räkna ut lite när det är drygt en vecka kvar till valdagen och att det är vår fackförening som åker runt och kränger biljetter på arbetstid???
Självklart vajar då Socialdemokratiska flaggor runt cirkustältet (vad är valet om inte en enda cirkus?) och naturligtvis fans en riksdagskandidat på plats för att ingjuta lite politisk feeling i oss alla innan arrangemanget kunde börja. 

Och visst var det clowner med i föreställningen. MÅNGA clowner... 
Suck. 
Vissa scener funderar jag på om det var för barnens skull eller för de vuxna. Tex när Herr clown får ut en tvättlina med minimala glittriga kvinnliga underkläder samtidigt som Fröken Clown försöker se ut som om hon skäms...

I går drog vi en sväng till storstan och gjorde lite impulsköp såsom ny elvisp (Läser någon överhuvudtaget bruksanvisningen NOGA innan man börjar använda den? Jag menar, vad kan gå fel???) och så köpte vi en massagedyna... Den slåss vi om... SÅ underbar!

I dag har jag ägnat merparten av tiden åt att assistera sambon som finfördelat vår tvättmaskin för att komma åt pumpen och smörja upp den. Den la liksom av i går mitt under pågående tvätt... 
men nu funkar det gamla skrället igen.
Vi gör vad vi kan för att hålla liv i våra gamla grejjer...

En bild på min kofta som jag "råkade" köpa förra fredagen:

4 kommentarer:

 1. Låter som ni haft en bra helg :)
  Fin kofta.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygg kofta. Här mår jag tjyvens. Kram

  SvaraRadera
 3. Den var fin. :-) Vår tvättmaskin är ganska konstig, men den hänger med så länge den hänger med... vill inte heller köpa nytt i onödan.

  SvaraRadera