...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

tisdag 14 september 2010

Höstrusk ute...

...JAG VILL INTE!!!
Det blåser storm ute och regnet hänger i luften... Inte för att jag känner för att gå ut i dag, men någon måtta på det verkar det inte vara. 
Och jag är lika rörig som höstlöven på marken. 
Kommentaren från Stattinskan om att hon hamnade på min gamla metroblogg när hon klickar på min kommentar fick mig att vakna till. Jag hade för några dagar sedan varit inloggad på min metroblogg, av ren nyfikenhet för att se om det räkneverket fortfarande rör på sig, och då förmodligen glömt att logga ut igen och då hamnar lämnas metrobloggsadressen när jag kommenterar vida bloglovin... Inte bra. 
I synnerhet inte när jag försöker fiska upp lite nya läsare och lämnar kommentarer här och där, lite överallt och när de går in hos mig så hamnar de på ett inlägg från urminnes tider. Klart att ingen ny vill läsa hos någon som aldrig uppdaterar... 

Fingrarna vill inte heller trycka på rätt tangenter när jag sitter här och skriver. Jag blir bländad av alla röda streck som lyser mot mig när jag tittar upp på skärmen. 
Men det är tur att de finns, hur skulle ni annars kunna läsa vad jag skriver?

Den här bilden tog jag för ett par år sedan under en underbart härlig höstdag. Vi är inte där ännu, färgmässigt, men när det ser ut såhär och det inte blåser så är även hösten underbar!

6 kommentarer:

 1. Höstrusk här med. Fått medicin nu. Kram

  SvaraRadera
 2. Sådär fick jag också när jag hade en blogg på metrobloggen och jag kunde inte för mitt liv förstå vad det var som var fel men fattade sen när jag gick in på metrobloggen. Man kan tydligen vara inloggad hur länge som helst där verkar det som.

  Sv: Aktivitetsringen har en boll i sig som går runt runt när dom sticker in tassen osså låter det. Det är nog allt *s*. Dom får alltså aldrig ur bollen ur den.

  SvaraRadera
 3. Metrobloggen är lite strulig ibland går det inte att logga ut när man har varit inne och tittat där. I en veckas tid har det varit omöjligt så alla min kommentarer har hamnat där också.....vilket säkert är förvirrande. Jag kommer att ta bort mina gamla bloggar där så fort jag hinner föra över det jag vill spara.
  Mend det tar ju som sagt tid.
  Svar: bilden är från Stensjö by utanför Oskarshamn.

  SvaraRadera
 4. Jag hamnade också på metro sist du hade varit inne men hittar ju hit ändå! =)
  Hoppas du har en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. haha ja märkte det..att man hamna där...
  fatta inte först,trodde du gått tillbaka t metro!!!men nää..
  Hösten gillar ja!!! men den känns snabbare än vanligt!!
  kram/månstråle

  SvaraRadera
 6. Jag hade en bloggare som lånat min dator. Så när jag skulle kommentera så stod det den bloggares adress (glömt att logga ut). Blev både dråpligt och förvirrande ;-)

  SvaraRadera