...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 29 september 2010

Starta alla motorer...

...det tar lite tid att komma i gång så här på morgonen förmiddagen.
Solen försökte locka på mig där den sneglade sig in mellan väggen och rullgardinen.
Tillslut så svingade jag mina lurviga över sängkanten och kom upp (Vi har vattensäng och den är så varm och skön).
Nu har jag ätit frukost, gett katterna mat, gosat lite med dem, plockat lite runt i huset, kollat upp mailen på datorn, uppdaterat mig på Aftonbladet, svarat på kommentarer, gått igenom Bloglovin då det gick upp för mig att jag faktiskt inte skrivit någonting själv här än i dag.

Jag fick lite reaktioner på mitt inlägg i från i natt om att jag jobbade helt själv på min avdelning. En av mina kamrater brukar vara utlånad till "andra sidan väggen" och min andra var ledig halva kvällen. Och sen tror jag att Chefen glömde bort mig. Det gör inte mig ett dyft. Jag storm trivs att jobba så.  men jag tror inte att man får det, egentligen.

Sambon fick sålt ett par skrotbilar i går. Våra avdankade billik har en tendens att dröja sig kvar bakom garaget i några år när vi byter bil i brist på köpare. Sen de tog bort skrotpremien så är det ännu svårare att få i väg dem, men i går så kom de i väg. En lättnad då man har sett hur det ser ut på vissa ställen ute på landet när man varit ute och åkt. Folk som bara ställt en bil bakom ladugården och köpt en ny...

Nu ska jag ta mig samman och rensa upp lite bland blommorna i fönsterna. Det finns visst en och annan som har lämnat in där också...

1 kommentar:

  1. Skönt att du har fått undan lite saker hemma, hoppas några blommor lever! =)
    Skönt att bli av med lite skrotbilar! =)
    Fin höstbild!
    Kramar

    SvaraRadera