...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 10 november 2010

Internet kablarna...

...måste ha frusit för så segt som vårat när är just nu vet jag inte när det var senast.
Nu bor vi visserligen mitt ute på en åker, och ledningarna är väl förmodligen sedan mitten av 1990 talet (och vi ligger i riskzonen att när de ger upp är det bye, bye fast telefoni och hej trassliga mobila nätverk!) så jag förväntar mig inte ett tekniskt autobahn, men någonting har hänt. Helt klart.

Något mer som verkar få hjälp nu är fumliga fingrar...
Det kanske kommer att gå enklare än vad man tror att få av sig de där underkläderna. Rätta mig om jag har fel, men är det inte någonting om att magneter slår ut teknisk utrustning? Eller tvärtom? Man ska väl aldrig lägga någonting med en magnet intill en dator eller mobiltelefon? (Jag la ett kort med magnetremsa mellan två mobiler en gång och det var inte riktigt lyckat...) Hur funkar det då om en person med magneter i sina underkläder går in i ett rum fullt med teknisk utrustning och trådlösa nätverk?
Fallande bomber?

Fast... Det kanske vore någonting för kvinnorna kring unge James Bond?
Är han 30 igen så kanske han blir lite mer på alerten igen vad det gäller kvinnor (I de första filmerna avverkade han ju ett gäng/film) och kan behöva lite självutlösande hjälpmedel.
Efter vad det står så kommer han att få det tufft.
Jag har saknat James Bond.
Det var ett tag sen sist.

Det får nog bli en martini på fredag...

9 kommentarer:

 1. Haha, vi har tänkt samma tanke idag ... men du tänkte snabbare än mig :-D

  SvaraRadera
 2. *S* Det handlar väl om att man inte ska lägga mobiler och sånt PÅ magneter. Man får komma ihåg att inte stoppa bankkortet i behån ifall man saknar fickor, vips så kan man inte ta ut några pengar! Å andra sidan kanske man blir frisk från alla sjukdomar av att ha såna där underkläder... finns ju new-age-smycken som är magnetiska och ska hjälpa mot det mesta sägs det. *S* Så man blir frisk men pengalös.

  SvaraRadera
 3. Våra kablar har inte frusit. Men jag undrar just vad som händer, när jag ska ladda upp bilderna. Jag får beskedet att det är säkerhetsfel och det sitter en gul trekant runt omkring det som skulle vara bilden. Vi har ju blogspot båda, så jag undrar hur du får upp dina bilder. Jag får ju skicka dem till Picasa först och det tar också tid.

  Min dator är det inte fel på, för den är snabbare än min gamla. Det kan ju bero på ditt eventuella bredband också.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 4. Hejsan och tack för din kommentar hos mig!

  Jag lyckas inte heller speciellt bra att få till det med mobilbloggningen. Du kan se här hur jag gjorde:

  http://stenstugu.com/wp/idag-har-det-varit-rena-lekstugan/

  SvaraRadera
 5. Vårt internet har inte heller varit så snabbt som det brukar, så jag antar att man får försöka hanka sig fram som om det vore 1995... :S

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Och om man ska ut och flyga? Var jag nu fick det ifrån...

  SvaraRadera
 7. Jag borde vara piggare av snön med, men eftersom jag sover dagtid så ser jag inte så mycket av den ;)

  SvaraRadera
 8. Hörs som det skulle bli en good fredag...här blir det tvätt på fredag kväll för vi åker till Ullared tidigt på lördag. Kramiz

  SvaraRadera