...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

onsdag 10 november 2010

Vem...

...var det som skulle vika sig för tyngdlagen och inom loppet av 0,1 sekund bevittna sina fötter framför ansiktet för att sedan ge upp ett ljudligt tjut och landa på arslet mitt på jobbets parkering i kväll, om inte Frogprincess???

Det där att jag skrev i förmiddags om att för vissa kommer vintern som en överraskning vartenda år, åtminstone när det gäller blankslitna skosulor, gäller tydligen även mig.

"Ritch - ritch" ljudet från en mängd isskrapor som bearbetade vindrutor tystnade för ett ögonblick och när de hade konstaterat att "Jaha,  hon IGEN" så fortsatte allt som vanligt. Jag fick kravla mig upp på egen hand.
Vilket i och för sig inte är så svårt. Inte när man tycker sådant där är så ytterst pinsamt och tycker att när jag ändå föll så kunde det väl varit en lucka därunder....

Det var ingen barnlek att ta sig hem. Det är synd att säga att vägverket hade mobiliserat och gjort sitt yttersta för att det skulle vara välplogat och jag hade att göra för att hålla mig i från moddsträngen. Det märktes att jag hade en mindre bil den här vintern. Det var nog faktiskt bara färgen som stämde. Här fick jag ta det betydligt lugnare.
Men jag slapp gå hem. Jag slapp ringa till sambon och väcka honom så att han skulle komma och bogsera mig upp från något dike (vilket mycket väl kunde vara ett scenario den sista kilometern hem) och jag har inte heller några bucklor eller andra otäckheter på bilen.

Fast... tittar man på en 10 dygns prognos så lutar det väl åt att det kommer att smälta bort under de närmaste dygnen. Då är det väl kanske inte någon större ide att lägga ner en massa jobb. Folk får ta det lugnt i stället.
Det har funkat förr...

8 kommentarer:

 1. oj! Tur att det gick bra...förra vintern var det en strid ström av brutna handleder...Massor av avåkningar här igår...Kramiz

  SvaraRadera
 2. God morgon. Tur att ha kupévärmaren på även på jobbet. Men trodde jag skulle få åka skridsor till bilen igår. Hade foppatofflorna på, men det gick bra. Haé gott. Kram

  SvaraRadera
 3. God Morgon!
  Ja värre väglag har man väl varit ute och kört i..
  Bara vara lite lättare på gasen så går det nog bra :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det där med att ta det lugnt har folk i största allmänhet svårt för och visst är det väl märkligt att det blir samma stora förvåning varje år vintern kommer???
  Gomorron till dig :-D

  SvaraRadera
 5. Oups! Men du slog dig inte?
  Sv. Absolut, håller med. Jag har också susnet, men tittar aldrig. Jag tänkte mer ur inläggssynpunkt, att det kan vara kul att se om någon har googlat och trillat in på det viset.
  Statistiken bryr jag mig inte om.

  SvaraRadera
 6. Ja jag hoppas det tinar iväg och att vi får ha barmark ett par veckor till.. sköt om dej och köp dubbar..=)/Sannof

  SvaraRadera
 7. Hoppas du inte blev nåt skadad efter trillningen..

  SvaraRadera
 8. Tack o lov såg det ut som många plus på vädret till helgen. Jag har inte tid att sitta isolerad inomhus, ska både jobba o köpa klappar innan riktiga vintern kommer.

  SvaraRadera