...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

fredag 10 december 2010

En liten snabbis...

...så här på kvällskvisten INNAN jag går och lägger mig.

Jag menar naturligtvis att jag inte kan låta bli att skriva några rader innan jag går och drar täcket över huvudet och säger godnatt för i dag. En dag som faktiskt har varit ganska så händelselös... Jag äter, sover och jobbar. Så kan man väl kanske sammanfatta det hela.

Det verkar ha hänt en hel del på TV fronten i kväll då, jag som för någon dag sedan skrev att jag hellre sitter här än har TV:n på. Men jag har duktiga raportörer på jobbet som verkar bo i soffan vissa perioder och därför kan jag tjäna in lite tid genom att de berättar hela händelseförloppet.

Jag kan tex känna stor sympati för bonden Tomas som (tydligen) blev ratad av alla tjejerna som han hade på sin gård. Här är det ju lätt att skiva "ger man sig in i leken får man leken tåla" men fy sjutton för en sådan kalldusch det måste innebära att bli dumpad av alla. Å andra sidan: Vem visar sitt rätta jag under en tv inspelning och den press det kanske innebär att ha en kamera upptryckt under snoken 24 timmar om dygnet???
Jag förstår om  han blev förkrossad...

Även i Robinson har det varit tårögt.
Att använda brev från anhöriga som en motivation till att vinna en tävling. Vilken kaos i hjärnan för dem som fick breven och vilket totalt käftsmäll för dem som inte fick...
Återigen "Den som ger sig in i leken..."
Men... årets Robinson måste väl ändå vara den mest röriga omgången hittills?
Vad är det som avgör om en person blir hemskickad direkt eller om h*n hamnar på en flotte och får ytterligare en chans till att ta sig tillbaka???
Jag vet inte ens om jag tycker att det är speciellt spännande. Jo här har jag tittat en del, men det ger mig inget utbyte om man säger så.

och faktum är att oavsett om det gäller "Robinson", "Big Brother", "Bonde söker fru" eller någon annan realitysåpa, så har de en sak gemensamt: Första omgången är bäst. resten är bara en upprepning...
Ändå sitter man där (ibland) och glor...

3 kommentarer:

 1. Har inte suttit framför Tv en enda gång ikväll. Kryss i taket. Har faktiskt inte haft tid. Håller på med ett spännande projekt som jag kanske avslöjar om några månader.

  SvaraRadera
 2. God Morgon!
  Har inte sett ett enda avsnitt av nått av programmen så jag får väl hålla tyst ;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Även vi är sådana, att hit med nya fräscha program. Ingen gammal skåpmat här inte.

  SvaraRadera