...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

söndag 16 januari 2011

Det är ute...

...med julen.

Snyft.
Jag tycker att det är så tråkigt att städa undan julen. Det blir så trist när all röd färg försvinner och allt blir "som vanligt" igen. jag har bara lämnat istappsslingan och de två snölyktefönsterlamporna kvar. Det känns ju mer vinter än jul. Någonting som fortfarande lyser upp.
Men att få lägga på nya filtar i soffan (för att dölja katthåren. Hur smart är det att köpa en mörkblå soffa när man har ljusa katter?) och nya dukar på borden piffar väl ändå upp.
Jag har säkert glömt flera saker framme som jag inte "ser".
Rekordet måste väl ändå vara att jag ett år hittade en tomte som stod helt synlig i min bokhylla på självaste midsommaraftonen!
Undrar vad mina vänner tänkte när de sett den?

Familjen tomte i blåbärsskogen... Det är tydligen här de bor.

5 kommentarer:

 1. Hejsan. Brödet smaka bra, synd jag gjorde för några. Men det får bli flera nästa gång. Jag har oxå en blå soffa, men jag har en svart katt. Gubben var uppe o dammsög sypuffen där ligger han ofta, o den dynan var svart, fast vit annars. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är skönt att julen är utstädad, dock har jag adventsstjärnan kvar i fönstret. Den är lite fin och jag har inte kommit mig för att ta ner den.

  SvaraRadera
 3. *fniss* Ja, en tomte i bokhyllan vid midsommar är ju lite orginellt ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hur mår dina kissar då?!

  SvaraRadera
 5. Jag har tagit bort de sista sakerna idag, fast har en liten tomte med ett hjärta på stående framme, det är min lgh tomte! =)
  Alltid bra med förvaring, jag måste ta en helg och ordna med alla mina saker! =)
  Kram Elenor

  SvaraRadera