...in Cyberspace!


Hi and welcome to "Frogprincess in Cyberspace"!!!
Are you a englishspeaking visitor? Please use the Google translation tool at the right side to get my blog in a few different languages.
Please notice that my text and photos are copyrighted and I prefer to not find them elswhere in the big cyberspace.
Thank you!!!

torsdag 29 november 2012

Mina fingrar kliar...

...skrivklåda av sällan skådat slag!

Visst, jag har ju trädgårdsbloggen, men där har jag satt mig för att bara trädgårdsrelaterat material får förekomma. Jag har så mycket annat som vill komma till tals och de som söker trädgårdsbloggar vill väl inte läsa om allt mitt andra tjafs...

Dessutom är det supervitt ute på gräsmattan så det finns inte så mycket trädgård att skriva om just nu... 

SÅ HÄR ÄR JAG IGEN!!!

Jag försökte byta namn från "Frogprincess", men det går tydligen inte på blogger... Å andra sidan så verkar hela cyberspace vara fylld av "Nillor" (antagligen Pernillor, Camillor och, som jag själv Gunillor) att ändra namnet ändå kommer att göra mig fullkomligt anonym... Och det vill jag ju inte riktigt vara!
Alternativet att radera alla 595 inläggen sedan bloggens början och därmed hela "Frogprincess in cyberspace" och börja om från scratch med nya inlägg kändes som att jag lika gärna kunde hugga av mig båda händerna, så "Frogprincess" får hänga kvar!!!

Just i dag så sitter jag här och tycker vansinnigt synd om mig själv.
Jag har urinvägsinfektion. Det har känts som att jag kissar taggtråd och jag kunde inte ta många steg i från toa. I stället för att springa till farbror docktorn och få antibiotika så har jag inhandlat 10 liter tranbärsjuice hemma och fem citroner som jag systematiskt betar av. Detta plus vatten och honung är en klassisk gammal huskur som ska hjälpa till att sparka ut bakterierna. OCH det hjälper (mig i allafall) om man börjar direkt man känner symtom.

Ja det gäller att inte bli kall om rumpan.
Aftonbladet skriver i dag att SMHI spår en vargavinter. Och nog kan jag tänka mig det när jag tittar ut. Det är isande vitt på gräsmattan och tempen visar ett par minus.
Hellre det när det är vinter än regnslask och blåst.


Sen sitter jag här och väntar på ett par killar som ska komma och läsa av våran vattenmätare.
Efter att ha dragit in vättervatten i våras har nu första räkningen kommit till föreningen och den är tydligen på ett gäng kubik som tycks ha "försvunnit" på vägen...
Så det vore ju fint om den redan läcker...

5 kommentarer:

 1. Hej! så kul att du kommenterade från den här sidan idag. Det var ju längesen vi hördes av här. Det brukar ju vara Trädgårdsbloggen annars.

  Det är verkligen vansinnigt synd om dig att du fårr urinvägsinfektion. Jag vet vad det vill säga, men då har jag faktiskt besökt doktorn och fått Antibioteka. Men ibland så har jag avvärjt anfallet med just citronsaft ej utspädd.

  Sv: Om du inte har sett det så är Baloo barnbarnets hund och just precis. Du hade rätt. Han är en Berner Sennen, men är inte mer än 1½ år,så han är inte fullt utväxt än. Han väger nog lite över 40 kilo, men kan komma att bli 60 kilo tung.

  Det var ju kul att du kikade in på min hemsida också och tyckte om den.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 2. Gamla huskurer är inte att förakta! Hoppas du satte in den i tid så du blir av med eländet, för ett elände är det verkligen med urinvägsinfektion, så jobbigt och så smärtsamt!
  Visst kan det vara fint med snö men jag är ju paniskt förskräckt för halka så jag vill helst ha plusgrader hela vintern!
  Inte får du hitta på att byta namn, ditt namn är ju känt och inarbetat nu...Kramiz

  SvaraRadera
 3. Det var länge sedan den här sidan kom i dage, ha det gött. Vitt ute här med. Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att se att du skrivit här! Nu är säkert den dära urinvägsinfektionen borta annars får du krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, jag vet hur det är, "huva sä hämst", men tranbärsjuice brukar hjälpa om det inte brutit ut helt. Värmedyna till gör det också bättre.

  För länge sen ville du följa min blog via Bloglovin. Då visste jag inte vad det var men nu finns jag där i alla fall om du är intresserad. Ha en god fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera